My Birthday

Kek & Hadiah Untuk Ummi

Assalamu’alaikum.. Cerita Ramadhan ke 11 yang tersama dengan birthday Ummi. Lepas berbuka puasa tak sangka pula diorang senyap-senyap plan nak potong kek. Sampai dua ketul kek nya. Thanks kawan-kawan for the surprise. Birthday card dari Marine Services Department.. Thanks uolls! Part ni Ummia terharu sikit.. birthday card dari Abang Ilham. Dia kata dia buat sendiri …

67 total views, no views today

Continue Reading
My Birthday

Happy 38th Birthday To My Dearest Self! Henneh Yenneh!

Assalamu’alaikum.. Alhamdulillah 16 Mei 2019 bertambah seangka lagi usia Ummi. Semakin menghampiri 4 series hehe. Kekadang rasa macam tak percaya dah nak dekat 40 tahun. Itulah hakikatnya. Age is just a number bebeh! hahaha. Terima kasih Allah untuk udara yang dihirup, untuk nikmat dan rahmat yang tak terjangkau dek akal hambaMu yang kerdil ini. Terima …

117 total views, 5 views today

Continue Reading
My Birthday

Thanks Boss & BFF ;)

Assalamualaikum & salam Ramadhan.. Cerita tengahari tadi. Dah berkampung kat hospital ni, memang tak ada kerja lain la. Balik-balik tidur, bangun lapar.. makan. Sekali Yap dan Capt Haji bagitahu nak datang, dalam 15 minit lagi sampai. Bergegas Ummi bangun ahahaha. Diorang datang berempat dengan Kak Leen dan Wan sekali. Uncle Nazam je tercicir hahaha. Capt …

Continue Reading
My Birthday

Telekung Siti Khadijah

Rezeki hadiah hari jadi Ummi yang dah lepas banyak hari hehe.  Sepasang telekung Siti Khadijah. Thanks Nenek.   Semoga dikurniakan rezeki yang berlipat ganda. Semoga mendapat pahala yang berpanjangan selagi Ummi menggunakannya. Best juga pakai telekung Siti Khadijah ni lembut je kainnya. Sulamannya pun cantik. Thanks again Nenek.

Continue Reading
My Birthday

Happy 36th Birthday To Me

Alhamdulillah terjaga dari tidur masih bernafas lagi. Syukur! 16 Mei 2017 genap 36 tahun. Dah tua dah Ummi Ilhams tapi jiwa masih 16 tahun ekekeke. 4 tahun lagi 4 series. Thanks arwah mak dan ayah yang melahirkan dan membesarkan. Tanpa mak ayah siapalah saya. Thanks suami dan anak-anak yang menerima diri isteri dan umminya seadanya …

Continue Reading
Anything About Me My Babywearing Journey My Birthday My Hero Kechik - Ilham Syahmi My Hero Kechik - Ilham Syamil Selat Tebrau Babywearers

Babywearing | Join Skudai Gathering 16 Mei 2015

first time tengok poster comel ni memang dah excited nak join. tapi bila tengok time tu rasa hmmmm.. mesti tak dapat pergi. hero2 kecil ni mesti syok tidur lagi. dan bila sampai paginyaaaaa.. si abang, dah gaya superman nak terbang.. si adik.. gaya terkepak gini.. oh pasrah sekejap ummi. nak dikejut tak sampai hati. relax2 …

Continue Reading