Ummi & Boboiboy Kuasa 3

Ummi & Boboiboy Kuasa 3 | Assalamu’alaikum. Alhamdulillah dikurniakan 4 orang boboiboy. Tapi yang ada depan mata Ummi dan Babah cuma 3 orang boboiboy ni je yang bakal menjadi penyelamat dunia hahaha. Seorang lagi sedang berbahagia di syurga. Semoga menjadi asbab Ummi dan Babah juga ke syurga bersama. Ini gambar sepagi nak ke office bulan…Continue reading Ummi & Boboiboy Kuasa 3

18 total views, 1 views today

Sandiwara Cover by Ilham Syamil

Sandiwara Cover by Ilham Syamil | Assalamu’alaikum. Saja Ummi nak simpan buat kenangan bakat terperam hero Ummi yang sorang lagi ni. Semenjak Ceria Megastar Ministar dah bermula, dia dan Abang Ilham tak pernah miss setiap episod. Ulang tayang pun dia tengok lagi. Peserta yang diorang suka Aliff dan El. Lagu Sandiwara (Xpose Band) yang Aliff…Continue reading Sandiwara Cover by Ilham Syamil

69 total views, no views today

27 Jan 2019 | Ilham Syamil Turns 4!

[27 JAN 2019 | ILHAM SYAMIL TURNS 4!] Happy birthday Muhammad Ilham Syamil bin Mohd Nazir.. my precious baby.. tak lama lagi nak jadi abang.. Semoga sentiasa sihat.. no more “check in hotel 5 ” please dik.. dah hujung-hujubg dah ni.. semoga menjadi anak yang soleh.. penyejuk mata penenang hati Ummi Babah.. semoga hidup Syamil…Continue reading 27 Jan 2019 | Ilham Syamil Turns 4!

287 total views, no views today