Ummi & Boboiboy Kuasa 3

Ummi & Boboiboy Kuasa 3 | Assalamu’alaikum. Alhamdulillah dikurniakan 4 orang boboiboy. Tapi yang ada depan mata Ummi dan Babah cuma 3 orang boboiboy ni je yang bakal menjadi penyelamat dunia hahaha. Seorang lagi sedang berbahagia di syurga. Semoga menjadi asbab Ummi dan Babah juga ke syurga bersama. Ini gambar sepagi nak ke office bulan […]

89 total views, 1 views today

Sandiwara Cover by Ilham Syamil

Sandiwara Cover by Ilham Syamil | Assalamu’alaikum. Saja Ummi nak simpan buat kenangan bakat terperam hero Ummi yang sorang lagi ni. Semenjak Ceria Megastar Ministar dah bermula, dia dan Abang Ilham tak pernah miss setiap episod. Ulang tayang pun dia tengok lagi. Peserta yang diorang suka Aliff dan El. Lagu Sandiwara (Xpose Band) yang Aliff […]

104 total views, no views today

Pertandingan Mewarna Peringkat Anak-Anak Hernee Nazir

Assalamualaikum.. Tajuk Ummi kemain poyo ek hehehe. Ini aktiviti masa cuti sekolah Ummi buat untuk The Ilhams. Saja ajak diorang mewarna super heroes yang Ummi print out lebih masa SGM yang lepas. Nampak tu bersemangat nak warna sebab memasing request nak pakai pensel warna baru. Ingat Ummi nak bagi ke? hahaha. Ummi bagi diorang pakai […]

426 total views, 1 views today

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

error: Content is protected !!