Category: My Hero Kechik – Ilham Syamil

Sesi Tukar Hadiah Abang Syamil & Kawan-kawan Sempena Sambutan Hari Malaysia

Sesi Tukar Hadiah Abang Syamil & Kawan-kawan Sempena Sambutan Hari Malaysia | Minggu lepas dapat info dari group sekolah Abang Syamil yang hari ini cikgu akan adakan sambutan Hari Kebangsaan dan Hari Malaysia. Antara aktiviti yang bakal dilakukan adalah sesi bertukar-tukar hadiah antara murid. Jadi setiap murid akan membawa satu hadiah yang berharga di bawah

Ummi & Boboiboy Kuasa 3

Ummi & Boboiboy Kuasa 3 | Assalamu’alaikum. Alhamdulillah dikurniakan 4 orang boboiboy. Tapi yang ada depan mata Ummi dan Babah cuma 3 orang boboiboy ni je yang bakal menjadi penyelamat dunia hahaha. Seorang lagi sedang berbahagia di syurga. Semoga menjadi asbab Ummi dan Babah juga ke syurga bersama. Ini gambar sepagi nak ke office bulan

Pertandingan Mewarna Peringkat Anak-Anak Hernee Nazir

Assalamualaikum.. Tajuk Ummi kemain poyo ek hehehe. Ini aktiviti masa cuti sekolah Ummi buat untuk The Ilhams. Saja ajak diorang mewarna super heroes yang Ummi print out lebih masa SGM yang lepas. Nampak tu bersemangat nak warna sebab memasing request nak pakai pensel warna baru. Ingat Ummi nak bagi ke? hahaha. Ummi bagi diorang pakai

Sundate with The Ilhams & Zara Safiyya

Cerita beberapa minggu lepas, weekend kami habiskan berlima dengan Zara Safiyya. Ummi ada urusan di Angasana Mall, sebelum tu makan-makan dulu di Seoul Garden favourite makan-makan place kami anak beranak. Nampak makcik sorang ni kemain stylo mylo lagi kan hehehe. Nak dating dengan Ummi Babah kemain berspec pink bagai. Sebenarnya dia dah tersalah date tu.
Show Buttons
Hide Buttons
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

error: Content is protected !!