31 Days Challenge by JDT Blogger – Day 23

salam jumaat. laju2 taip entry cabaran Day 23 “List Cerita Seram Kegemaran”. macam yang pernah diceritakan, ummi ilhams ni jarang tengok tv apa lagi movie. jadi tak ada la list cerita2 seram yang di gemari pun. sejak beranak pinak memang tak ada kot beriya tengok cerita seram. lagi la dulu zaman2 babah ilham kerja shift. kalau […]

5 Barang Idaman Dari Lazada

hai uolls. ni ha ummi ilhams nak share ni. buka2 internet ternampak LAST MINUTE CNY SHOPPING! mau tak teruja tengok kan. terjojol biji mata. harga pula banyak sangat diskaunnya sehingga 88% hoiiii. rupa2nya Lazada tengah buat RED HOT SALES http://www.lazada.com.my/cny-red-hot-sale/ uolls. eh sempat lagi ummi nak berangan ni. terus terkeluar dan terbayang2 5 barang2 idaman […]

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

error: Content is protected !!