5 Barang Idaman Dari Lazada

26/01/2017

last minute shopping lazada

hai uolls. ni ha ummi ilhams nak share ni. buka2 internet ternampak LAST MINUTE CNY SHOPPING! mau tak teruja tengok kan. terjojol biji mata. harga pula banyak sangat diskaunnya sehingga 88% hoiiii. rupa2nya Lazada tengah buat RED HOT SALES http://www.lazada.com.my/cny-red-hot-sale/ uolls. eh sempat lagi ummi nak berangan ni. terus terkeluar dan terbayang2 5 barang2 idaman ummi ilhams.

uolls nak tahu apa? jejomssss.

1) HOME & LIVING: SET OF SIMPLE EAMES DINING TABLE WITH 4 CREATIVE CURVY EAMES DESIGNER CHAIRS [WHITE]

set dining table macam ni memang dah lama jadi idaman ummi tau. kena sangat dengan tema deko2 rumah kami tu. hitam, putih dan merah. nampak suci je dining table warna putih ni kan. lepas tu nampak moden sangat. aduhaiiii teruja nak ada dining table macam ni. kalau beli di Lazada sekarang jimat 42% wowwww!

dining table lazada

Harganya RM749 [Link]

2) PHILIPS AIRFRYER VIVA COLLECTION TURBOSTAR BLACK **NEW MODEL** HD9621/91 

barang idaman kedua, tak lain tak bukan air fryer. kekonon nak menggoreng tanpa minyak ke arah hidup sihat. eceewahhhh. memandangkan hasil ujian doktor mendapati kadar kolestrol dalam badan babah ilhams tinggi, jadi ummi kena cari alternatif untuk mengubah kepada gaya hidup sihat. salah satunya dalam penyediaan makanan di dapur. untuk harga terkini ummi dapat jimat 33% di Lazada untuk Philips Airfryer ni. Wow! sangattttt..

air fryer philips

Harganya RM799 [Link]

3) PHILIPS HD2139 PRESSURE COOKER ELECTRIC 6.0L (BROWN)

oleh kerana ummi kena bangun awal pagi memasak bekal anak2. jadi adalah perlu untuk membeli pressure cooker ni. tengok kekawan yang dah guna pressure cooker kata waktu memasak lebih jimat. hati pun melonjak girang nak beli pressure cooker. tengok brand Philips ni macam ok je, harga pun tak terlalu mahal. harap2 makin laju ummi masak hehe.

philips pressure cooker

Harganya RM325 [Link]

4) [100% AUTHENTIC] MEGIR 3006 CHRONOGRAPH BROWN GENUINE LEATHER BAND BLACK FACE QUARTZ LUXURY MEN’S WATCH (BLACK FACE BRWON STRAP) + FREE WATCH BOX

bulan depan 9 February 2017 birthday babah ilhams yang ke 37.. eh dah tua babah hehehe. so ummi rasa nak belikan dia hadiah. dia tu suka sangat kumpul koleksi jam tangan. belek2 jam tangan ni macam menarik dengan fungsi yang ada. mesti babah suka kan. siap dapat FREE watch box lagi. bolehlah babah bubuh koleksi2 jam dia dalam box tu nanti.

watch lazada

Harganya RM119 [Link]

5) OUTDOOR/ INDOOR FOLDABLE KIDS CHILDREN GAME TENT PORTABLE OCEAN BALL PIT POOL TOY

untuk ummi sudah.. untuk babah sudah.. untuk anak2 pula ummi berkenan dengan outdoor/indoor foldable kids chidlren game tent portable ocean ball pit pool toy. haaa panjang tajuk dia kooo. mesti abang ilham dan adik syamil suka main2 bola warna warni dalam tu kan.

outdoor indoor inflatable foldable kids children game tent portable

Harganya RM25 [Link]


cukup 5 barang idaman ummi ilhams nak beli di Lazada sempena kedatangan Tahun Baru Cina ni hehehe. Jumlah keseluruhan RM2017. Dah boleh usha2 Lazada dah ni. harap2 ummi tak berubah hatilah terpaut dengan barang2 lain pula hehehe.

korang kalau ak shopping harga runtuh dari Lazada sempat lagi ni.. cepat jengan LAZADA RED HOT SALES! konfem puas hati dengan perkhidmatan dari Lazada. ok nak sambung berangan. babai! Winking smile

Share this nice post:

2 Comments

  • kuazue

    27/01/2017 at 10:55 am

    yang pressure cooker tu pun cik azue berkenan juga

    1. Hernee Nazir

      27/01/2017 at 2:40 pm

      hehehe impian mak2 ni..memudahkan masak hehehe

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prev Post Next Post
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: