31 Days Challenge by JDT Blogger – Day 23

27/01/2017

salam jumaat. laju2 taip entry cabaran Day 23 “List Cerita Seram Kegemaran”.

macam yang pernah diceritakan, ummi ilhams ni jarang tengok tv apa lagi movie. jadi tak ada la list cerita2 seram yang di gemari pun. sejak beranak pinak memang tak ada kot beriya tengok cerita seram. lagi la dulu zaman2 babah ilham kerja shift. kalau dia kerja malam idok la nak tengok cerita seram hahaha.

tapi seingatnya satu la cerita seram yang betul2 seram juga la zaman study dulu.. filem Juon tu. haaaa mahu tak scary kot2 tetiba muncul kat hostel hahaha. “malu” lah nak tengok cerita seram hehehe kang terbayang2. korang suka ke tengok cerita seram? share cepat! hehehe

jangan lupa support #jdtblogger #31dayschallengebyjdtblogger

Share this nice post:

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prev Post Next Post
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: