Junior Blogger In The House ;)

hai semua. saya ilham syamil. saya dah ambil tugas ummi saya sebagai admin dan writer di blog #herneenazirdotcom. sebab saya tengok blog ummi saya ni kadang2 macam sendu je. entah ada readers ke tak. jadi saya rasa saya perlu buat sesuatu. mungkin saya akan tukar kaler blog ni menjadi biru. pink2 ni saya alergiklah. tapi […]

Sarung Kusyen by Ummi Adeeb Collections

hari ni nak share hasil jahitan Ummi Adeeb Collections. berangan tahun lepas nak tempah langsir raya sekali delay2 beli kain hmm punah harapan. beli langsir dah siap je dari kaison. bila nampak kain chevron ni black and white terus terfikir nak carikan baju baru untuk kusyen sofa kat ruang menonton tv atas. maka cepat2lah whatsapp ummi […]

31 Days Challenge by JDT Blogger – Day 27

selamat petang hehe. time rehat sempat draft entry cabaran day 27 bertajuk “Gadget Saya”. ni jek gadget yang melekat sekarang. handphone Samsung A9 Pro hadiah dari babah ilhams sempena handphone ummi yang dha namjaham hahaha. handphone cari makan ni hoi. gambar2 dalam blog ni memang dari khidmat bakti dia lah sejak oktober lepas hehe. harap2 […]

31 Days Challenge by JDT Blogger – Day 26

selamat malam selasa. esok dah kerja. cuti 3 hari dah tamat. baru sempat nak update blog maklumlah ada aktiviti dengan kawan2. cabaran day 26 “Perangai Manusia Yang Tak Disukai”. wahhh mencabar ni. sebab perangai manusia ada macam2 ragam. tak semua orang suka kita ingat tu. antara perangai manusia yang tak disukai: 1) kaki gebang.. cakap […]

1st Photoshoot 2017 by JDT Blogger 

Date : 29th January 2017 Location : Kluang , Johor Darul Takzim Theme : HORRORMANTIC . MUA : @wawaashihara / @makeupbywawaashihara DIRECTOR : @yayacendanaofficial PHOTOGRAPHER : @uyulrosli MODELS :  @uyulrosli @janji_kita @helmijulia @herneenazir (jangan gelakkan.. ???) @wawaashihara @yayacendanaofficial #jdttalent #jdtblogger #photoshoot #bloggerretis #instagrammer #teamjdtblogger #malaysianmodel #malaysianblogger #PhotographerSelatan #PhotoshootByUyulRosli #MakeupByWawaAshihara #horrormanticphotoshoot #PhotographerWanitaAnda #herneenazirdotcom . . stay tuned!!!!

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

error: Content is protected !!