Category: Santapan Ramadhan

Cerita Iftar Bersama Family Di Saujana

Cerita yang sangat terlewat dah beberapa hari berlalu, baru hari ni sempat nak bercerita. 1 September yang lepas adik saya Farid dan Umi balik ke sini untuk berhari raya dengan kami. Alhamdulillah dapat lagi berjumpa untuk Raya kali ini. Plan asal nak berbuka di Restoran Ubi Kayu sekali lagi Aunty lantik saya jadi AJK Makanan

Ramadhan Ke 18 – Berbuka Ala Kadar

Oleh kerana kurang nafsu nak makan, berbuka pulak sorang diri dan yang paling penting malas nak keluar rumah untuk ke kedai, saya hanya memasak setengah periuk bubur dan ikan bilis tumbuk letak lada merah dan bawang. Kalau nak masak beria sangat pun sure makannya sikit, En. Nazir balik sah2 dah kenyang.  Agak syahdu juga la

Ramadhan Ke 17 – Iftar @ Restoran Ubi Kayu, Taman Universiti

Program berbuka puasa beramai2 yang dirancang dalam masa seminggu. Sebenarnya program asal nak buat farewell untuk seorang staff dalam department kami. Tapi staff yang nak diraikan tu ada hal2 yang tak dapat dielakkan jadi kami tetap meneruskan hajat nak berbuka di Restoran ubi Kayu ni. Minggu lepas dah suruh AJK Makanan yang dilantik secara rasmi,
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: