Tag: Sushi King

The Ilhams Serang Sushi King Bonanza

The Ilhams Serang Sushi King Bonanza | Assalamu’alaikum. Cerita Sushi King Bonanza minggu lepas. Bila dah diberitahu, haruslah dua orang budak kemaruk sushi tu tuntut habis-habisan dengan Ummi. Jadi Ummi pun bawa la diorang makan sushi on second last day. Oleh kerana Babah kena masuk kerja malam beberapa hari, jadi kita guna khidmat Mama Cu

Bonanza RM3 Sushi King | July 2018

Assalamualaikum.. Salam Jumaat uolls. Jom ikut Ummi berhoraaaa horeaayyyyy!!! Bonanza Sushi King RM3 bakal muncul lagi bulan depan yeay! Siap sedialah korang nak serang Sushi King berdekatan korang ya hehe. Ehhh ni untuk peminat sushi je. Kalau tak minat tak payah tengok ekeke. Ok Ummi senaraikan tarikh-tarikh keramat untuk korang set sesiap dalam kalendar kehidupan

Friday’s Lunch – Dating Dengan Cik Noni

Sila abaikan muka penuh itu hahaha. Mula asal nak ajak Noni ukur AOEN Bukit Indah tapi dah separuh jalan tukar plan hehe. Terus menuju ke Puteri Harbour sebab terbayang-bayang octopus melambai-lambai Ummi hahahaha. Geng Jumaat lain mana? Diorang cuti.   Hi Nitsume & Shoyu hahaha. Sambil-sambil order sambil snap2. Nasiblah kawan-kawan Ummi memahami hahaha. Jom

Ehhhh.. Ujud Lagi Rupanya Geng Jumaat Ni

Saja je nak up cerita pasal geng jumaat aka geng makan, sebab dah lama muka diorang tak mewarnai blog Ummi ekekeke. Cerita dua minggu lepas, of course hari Jumaat sebab waktu berjimba lebih lama hehehe. Mana lokasi mengisi perut? Sushi King sebab memasing craving sushi hahaha. Eh ke Ummi sorang jek hehe. Memasing memang lapar
Show Buttons
Hide Buttons
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

error: Content is protected !!