Home » Ajak Mommy Ngah Makan di Sushi King

Ajak Mommy Ngah Makan di Sushi King

Ajak Mommy Ngah Makan di Sushi King

Ajak Mommy Ngah Makan di Sushi King | Ceritanya Ummi nak keluar makan dengan Syahid. Masa ni Babah, Ilham dan Syamil dan balik kampung awal sempena majlis nikah Mak Tam. Ummi dan Syahid balik kampung selepas Ummi mengundi. Mommy Ngah mengoffer diri beliau nak teman kami dua beranak makan. Ummi malas masak hahaha. Sudahnya jauh la langkah kami sampai ke AEON Bukit Indah hehehe. Fikir-fikir nak makan apa, akhirnya Mommy Ngah yang bukan peminat sushi reda makan sushi dan tergoda dengan set bento yang The Ilhams suka hehehe.

Syahid datang Sushi King untuk tidur je bukan nak makan hahaha.

Jadi Ummi tolong makankan je lah. Ada lebih Ummi tapau, tak dilupakan tapau sushi untuk Mama Cu dan Saqeef. Lepas makan-makan kami ke level 2 Ummi saja nak survey laptop hehehe. Itulah cerita kami hari tu. Nak balik Syahid buat hal mengamuk dalam kereta nangis sampai tersedu sedan puncanya nak ikut Ummi bayar parking tapi Mommy Ngah tak bagi. Yang sebenarnya beliau tak puas tidur tu yang datang angin kus-kusnya hehehe.

SUSHI KING BONANZA MARCH 2022 (21 – 24 MARCH 2022)

Hantu sushi jangan lepaskan peluang makan sampai lebam Sushi King Bonanza pada 21 hingga 24 Mac 2022 di ke semua outlet. Terms & conditions macam kat bawah tu ya.

Terms and Conditions

  • Valid for dine-in only at all Sushi King Restaurants except Sushi King Kiosk.
  • Not valid with any other discounts or promotions.
  • All vouchers are not accepted during this promotion, except the Sushi King Cash Voucher.
  • One membership admits a maximum of 3 persons.
  • Incomplete parties will not be seated. Reservations are not allowed.
  • Maximum 45 minutes per dining session.
  • Leftovers will be charged at normal price.
  • Smile Points may not be earned or redeemed during this promotion, except normal price items.
  • Price shown is subject to 10% Service Charge.
  • Sushi King reserves the right to amend the Terms & Conditions without prior notice.

Credit info: Sushi King

p/s Kalau dulu Geng Jumaat cukup quorom kami dah terjah dah time bonanza ni hehe. Sekarang ni Mommy Ngah dah pandai makan sushi, jadi bolehlah kita hasut dia time bonanza ni kan hehehe.

Baca entri bersushi king bonanza sebelum zaman COVID-19: Sushi King Bonanza.. Done!

 855 total views,  2 views today

Related Posts

2 thoughts on “Ajak Mommy Ngah Makan di Sushi King

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

error: Content is protected !!