Tag: Sushi King Puteri Harbour

The Ilhams Serang Sushi King Bonanza

The Ilhams Serang Sushi King Bonanza | Assalamu’alaikum. Cerita Sushi King Bonanza minggu lepas. Bila dah diberitahu, haruslah dua orang budak kemaruk sushi tu tuntut habis-habisan dengan Ummi. Jadi Ummi pun bawa la diorang makan sushi on second last day. Oleh kerana Babah kena masuk kerja malam beberapa hari, jadi kita guna khidmat Mama Cu

The Ilhams Mencuba Sushi King

The Ilhams Mencuba Sushi King | Assalamu’alaikum. Ini cerita anak-anak Ummi yang beriya nak mencuba makan sushi. Mula-mula Ummi agak keberatan nak layan, tapi anak-anak nak makan kot.. why not. Kenapa Ummi keberatan? Sebab kalau korang follow blog Ummi ni korang tahu la The Ilhams ni tekak orang Melayu, nak nasi lauk asam pedas, ayam
Show Buttons
Hide Buttons
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

error: Content is protected !!