Tag: Steamboat Best Johor Bahru

Dinner at Kapten Steamboat & Grill

Cerita malam tadi. Babah tak ada jadi Ummi is malas masak hahaha. Dua minggu ni Ummi banyak skip masak. Sorry ya anak-anak. Dah la malas masak lepas rasa nak bersteamboat dan nak menggrill pula ekeke. Mommy Ngah la jadi mangsa keadaan. Fikir punya fikir kemanakah arah tujuan kami. Akhirnya Ummi putuskan untuk ke Kapten Steamboat

Lunch Di Seoul Garden KSL City Mall

Cerita semalam. Sepatutnya Ummi plan untuk projek naik bas dengan anak-anak. Plannya Terminal Bas Gelang Patah – Larkin Central – Bandar – Terminal Bas Gelang Patah (by Grab/Uber). Tapi rancangan tergendala, lagi pun hujan petang. Kita postponed next week insha Allah. Jadi Babah kata jom lah kita keluar makan. Mula-mula Babah plan nak makan nasi

Lunch at Restoran Johnny’s AEON Bukit Indah

Sebelum keluar entri tengok movie dengan Auntie Ayue Idris kita post cerita selepasnya dulu ya hehehe. Lepas keluar dari TGV Cinema anak-anak dah kelaparan. Adik Syamil mamai-mamai lagi baru bangun tidur. Cepat-cepat call Babah tanya lokasi. Babah tengah shopping sorang-sorang di Padini hamboiii. So Ummi terus bawa anak-anak ke Restoran Johnny’s. Budak kecil berdua ni

Cabaran 30 Hari Blogging | Day 3 – Tempat Makan BEST {MELETOP Steamboat & Grill, Pulai Perdana 2}

gambar ni adalah berzaman lagi berkurun lamanya tersimpan dalam pen drive.. ni kali pertama dan kedua saya “Si Peminat Steamboat & Grill” mencuba main masak2 di MELETOP Steamboat & Grill, Pulai Perdana 2.       masa ni awal2 pembukaan.. opening promotion RM19.90 jek kanak & warga emas RM9.90.. sekarang dah lama tak pergi tak pasti harga
Show Buttons
Hide Buttons
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

error: Content is protected !!