Belanja Makan Hero-hero Yang Ditinggalkan

17/10/2017

Cerita malam tadi. Dah janji nak belanja makan hero-hero yang Ummi tinggalkan selama 4 hari. Kalau Ummi tak tunaikan jawabnya ada la yang duk berzikir je kat telinga Ummi ni kan. Balik kerja siap-siap, lepas maghrib kami berdezup ke AEON Mall, Bukit Indah.

Ummi dan hero paling kecil.

Babah tengah pujuk hero lagi sorang yang tak sabar nak pow Ummi mainan.

Nak mainan boleh, tapi kena makan sampai kenyang dulu hehe. Bersteamboat kami malam tadi. Ummi masih mood cuti memasak. Alhamdulillah bekalan Ummi untuk hero-hero yang ditinggalkan habis selesai yeeehaaaa hehehe. Hari ni Ummi haruslah turun ke dapur sebelum Ummi kena warning dengan hero-hero kecil sebab tak masak hahaha.

Malam ni niat dihati nak stay up, nak buat kerja sekolah. Banyak kerja sekolah ni tau. Jalan-jalan ronda Johor 4 hari bukan jalan-jalan kosong ok. Doakan Ummi mampu berjaga malam ekekeke.

Share this nice post:

1 Comments

  • maszull

    17/10/2017 at 3:28 pm

    assalamualaikum hernee…bersedia ummi yer…anak2 nak pow mainan tu…double ilham dpt mainan apa yerk…

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prev Post Next Post
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: