Babywearing | Goodbye November Rainbow! Welcome Daiesu Jigsaw! ;)

seminggu bersama, akhirnya berpisah dengan november rainbow. alhamdulillah, dapat peluang merasa menggayakan woven wrap milik puan ayu marlina. thanks ayu, wrap ni dalam perjalanan menemui wearer dan wearee seterusnya. sebelum dipulangkan, sempat juga suruh babah ilham snapkan gambar kenangan. plan asal nak buat photoshoot kat rumah guna wrap ni. tapi apakan daya, kekangan masa. tak…Continue reading Babywearing | Goodbye November Rainbow! Welcome Daiesu Jigsaw! 😉

Babywearing |Cuddle Me Neo Carrier.. Rezeki Blogging Untuk Syamil ;)

duit tabung ummi dah kosong semula. yilek. kena menabung semula. sebabnya ummi dah cash out kan. menunggu cheque je sampai ni wehuuuuu. alhamdulillah rezeki. sebelum ni memang dah niat duit ni nak beli something. eceh beriya la something. nak beli baby carrier sebenarnya. kumpul2 dapat juga lepas satu Soft Structured Carrier (SSC) yang mampu milik.…Continue reading Babywearing |Cuddle Me Neo Carrier.. Rezeki Blogging Untuk Syamil 😉

Babywearing | Ummi Ilham @ Bengkel Babywearing 101 Anjuran Selat Tebrau Babywearers

alhamdulillah. dapat join bengkel babywearing buat kali kedua. kali pertama tak sempat aka vitamin M banyak jadi tak terupdate kat blog  terlambat sikit. sampai2 program dah mula. masa registration dapat goodies bag yang dalamnya berisi nota2 penting, roti, ubat gigi dari Southern Lion, note book UTM. yang penting, ada lucky draw. saya suka! saya suka! …Continue reading Babywearing | Ummi Ilham @ Bengkel Babywearing 101 Anjuran Selat Tebrau Babywearers