Category: Selat Tebrau Babywearers

STB Trip – Balai Bomba & Penyelamat Tebrau (16 Feb 2019)

PERHATIAN!!!! STB akan mengadakan lawatan ke Balai Bomba! Yeah!! Tempat: Balai Bomba dan Penyelamat TebrauTarikh: 16 Februari 2019 (Sabtu)Masa: 9.00 pg – 11.00 pgBayaran: RM10 (4-18 tahun)Bayaran boleh dibuat kepada NOR HAZLINA BINTI ZAINODIN Maybank 361145560782Ref: STBTRIP *10% diskaun untuk Ahli STB* ☘ berpakaian sukan ☘ berkasut  ☘bawa bekalan air  ☘adalah digalakkan sarapan ringan dari rumah   689 total views

Sireh Park Pre-Virtual Walk #SBF2018 | 6 Oct 2018

Assalamualaikum Psssstttt….. STB invites you to join Pre Virtual Walk SBF 2018: < p style=”text-align: center;”>❤ Date: 6th of October 2018 (Saturday) ❤ Time: 8.00-10.30 am ❤ Venue: Sireh Park, Nusa Idaman, Iskandar Puteri. (https://goo.gl/maps/fU4bPAWRnCQ2) ❤Please wear proper attire. ❤Activities: -Warm up -Short briefing -Hiking, group photo -Fish feeding -Free and easy activity e.g Window

Program “Ramadhan Box” Anjuran Selat Tebrau Babywearers

PROGRAM TAUTAN KASIH RAMADHAN “RAMADHAN BOX” ANJURAN SELAT TEBRAU BABYWEARERS Sumbangan kepada golongan asnaf dan fakir miskin Johor. Pihak STB mengalu-alukam sumbangan wag tunai yang aka dikumpulkan bagi diagih kepada pihak berkenaan ke akaun: INTAN NORDIANA BINTI AHMAD 311140414287 Ref: RB2018 Email: selattebraubabywearers@gmail.com Tarikh Sumbangan: 28 Mei 2018 Aktiviti sempena Ramadhan Box: – Bowling Amal

Babywearing | Southern Babywearing Fiesta 2015 @ KSL Resort, Johor Bahru

alhamdulillah dapat juga menghadirkan diri dalam program Southern Babywearing Fiesta anjuran Selat Tebrau Babywearers. kebetulan babah ilhams off day weekend, jadi plan baik punya. abang ilham ikut babah, ummi bawa adik syamil. pagi sabtu babah dan abang ilham hantar kami ke KSL Hotel. tengahari nanti babah bawa abang ilham pergi rumah pengantin. ikutkan plan asal

Babywearing | Southern Babywearing Fiesta

hai mommies.. sempena International Babywearing Week 2015,Selat Tebrau Babywearers dan Urban Mom menganjurkan program Southern Babywearing Fiesta.mommies yang nak join boleh tengok details di bawah ye.jom sama2 menuntut ilmu insha Allah setakat ni memang berniat nak join.kalau panjang umur tak ada aral melintang ummi ilham dan ilham2nya akan berada di KSL Resort menuntut ilmu.ada door

Babywearing | Goodbye November Rainbow! Welcome Daiesu Jigsaw! ;)

seminggu bersama, akhirnya berpisah dengan november rainbow. alhamdulillah, dapat peluang merasa menggayakan woven wrap milik puan ayu marlina. thanks ayu, wrap ni dalam perjalanan menemui wearer dan wearee seterusnya. sebelum dipulangkan, sempat juga suruh babah ilham snapkan gambar kenangan. plan asal nak buat photoshoot kat rumah guna wrap ni. tapi apakan daya, kekangan masa. tak

Babywearing | Join Skudai Gathering 16 Mei 2015

first time tengok poster comel ni memang dah excited nak join. tapi bila tengok time tu rasa hmmmm.. mesti tak dapat pergi. hero2 kecil ni mesti syok tidur lagi. dan bila sampai paginyaaaaa.. si abang, dah gaya superman nak terbang.. si adik.. gaya terkepak gini.. oh pasrah sekejap ummi. nak dikejut tak sampai hati. relax2

Babywearing |Cuddle Me Neo Carrier.. Rezeki Blogging Untuk Syamil ;)

duit tabung ummi dah kosong semula. yilek. kena menabung semula. sebabnya ummi dah cash out kan. menunggu cheque je sampai ni wehuuuuu. alhamdulillah rezeki. sebelum ni memang dah niat duit ni nak beli something. eceh beriya la something. nak beli baby carrier sebenarnya. kumpul2 dapat juga lepas satu Soft Structured Carrier (SSC) yang mampu milik.

Babywearing | Ummi Ilham @ Bengkel Babywearing 101 Anjuran Selat Tebrau Babywearers

alhamdulillah. dapat join bengkel babywearing buat kali kedua. kali pertama tak sempat aka vitamin M banyak jadi tak terupdate kat blog  terlambat sikit. sampai2 program dah mula. masa registration dapat goodies bag yang dalamnya berisi nota2 penting, roti, ubat gigi dari Southern Lion, note book UTM. yang penting, ada lucky draw. saya suka! saya suka! 
Show Buttons
Hide Buttons
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

error: Content is protected !!