Tag: Shaklee

Set Prenatal Shaklee

SET PRENATAL SHAKLEE Seawal ada merancang untuk hamil.Ataupun 4 bulan sebelum hamil.Atau paling lewatpun, 2 minggu sebelum hamil.Anda dah boleh ambil set ini. Nak hamil, badan ibu perlu sihat.Nak hamil, badan ibu kena bertenaga.Nak hamil, badan ibu kena cukup nutrisi.Nak hamil, emosi ibu pun kena jaga. Bila disahkan hamil,Teruskan sahaja pengambilan set ini sepanjang tempoh

Kekal Segar Dengan Performance Drink Dari Shaklee

Hai korang. dah balik mengundi ke? Jangan lupa minum Performance Drink dari Shaklee. Produk terbaik yang membantu memberikan tenaga berpanjangan untuk yang mengamalkannya. Nak balik mengundi tu drive jauh-jauh elok ambil Performace Drink tau. Bagi segar sikit biji mata tu hehehe. Bulan puasa dah nak dekat ni. Bagus juga tau korng standby setong kat rumah.

Cabaran 30 Hari Blogging | Day 14 – Favourite Colour.. PINK!

cabaran blogging day 14 – Favourite Colour.. tak payah tanya pun dah tahu hehehe.. favourite colour saya sah2 la kaler PINK.. macam nak sewel kalau nampak kaler pink tau.. rasa semua benda nak kaler pink.. sampai babah ilham keluarkan statement perli.. “sudah2 la ummi.. dah tua dah tak payah nak pink2 sangat” ciskek! dah tua kata dia..hahaha..

Live Update | Kelas Blog Green Nutrient Team @ UTM, Skudai

    Ummi ilham sedang menuntut ilmu blogging di UTM, Skudai.. anjuran Green Nutrient Team.. group shaklee under mommy salwa.. selama blogging bertahun2 ni tak pernah join kelas blogging kan..hehehehe.. saja menambah ilmu terutama dari aspek marketing menggunakan platform blog.. yang penting nak tahu macamana nak improve SEO optimization dalam blog.. harap jek ada blog

Gathering #01/14 |Makan2 Bersama Mak, Anak2 & Cucu2 Shaklee

alhamdulillah hujung bulan Januari.. niat nak ajak mak, anak2 dan cucu2 shaklee menjamu selera di rumah terlaksana.. walaupun tak segah mana tapi saya sangat2 happy.. dapat share rezeki bersama ahli keluar Healthy & Wealthy Team..     antara yang hadir.. 4 keturunan.. thanks to mommy salwa and family yang sudi luangkan masa memberi aura2 positif

HN & Shaklee | New Distributor Training, 15 Mac 2014 @ New York Hotel, Johor Bahru

  alhamdulillah dapat bersama2 menuntut ilmu dengan 3 orang anak Shaklee saya.. dida, nor dan sha.. walaupun mak dia bukan lagi “new distributor” besar harapan saya mudah2an anak shaklee saya dapat memanfaatkan ilmu2 yang ada..   saya semeja dengan dida..   nor semeja dengan sha..   trainer suruh listkan impian hidup dan minta sesiapa volunteer

I’m Your Independent SHAKLEE Distributor :)

Hi, saya adalah pengedar sah Shaklee di kawasan Gelang Patah, Johor. Sila hubungi saya untuk mendapatkan produk Shaklee pada harga istimewa.   – set kesihatan optimum – set ibu hamil – set berpantang/pembedahan – set ibu menyusu – set resdung/alergik/asma/ekzema – set kecantikan kulit / kesuburan/ set keintiman – dan lain² set mengikut keperluan anda
Show Buttons
Hide Buttons
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

error: Content is protected !!