Category: Shaklee Independent Distributor

Set Prenatal Shaklee

SET PRENATAL SHAKLEE Seawal ada merancang untuk hamil.Ataupun 4 bulan sebelum hamil.Atau paling lewatpun, 2 minggu sebelum hamil.Anda dah boleh ambil set ini. Nak hamil, badan ibu perlu sihat.Nak hamil, badan ibu kena bertenaga.Nak hamil, badan ibu kena cukup nutrisi.Nak hamil, emosi ibu pun kena jaga. Bila disahkan hamil,Teruskan sahaja pengambilan set ini sepanjang tempoh

Khasiat Energizing Soy Protein (ESP) Shaklee Kepada Ibu Hamil

Apakah khasiat ESP Soya Shaklee kepada Ibu Hamil? Membantu pertumbuhan plasenta, uterus, penghasilan susu dan untuk membantu aliran darah ibu yang bertambah Memberi tenaga berpanjangan kepada si ibu Memastikan kesihatan ibu di tahap optimum Membantu perkembangan fetus Membantu mengatasi masalah loya atau angin kerana dapat memberi rasa kenyang lebih lama Membantu menjadikan kulit bayi yang

Tingkatkan Sistem Imun Dengan Nutriferon Shaklee

Sejak kenal dengan NUTRIFERON ni saya memang say goodbye to Panadol. Saya nak cuba yang lebih semulajadi maka saya pilih Nutriferon. NutriFeron® merupakan produk berpaten dengan campuran ekstrak tumbuhan yang terbukti secara klinikal dapat menguatkan imun. Formula yang membekalkan perlindungan imun tubuh harian yang tinggi Ramuan proprietari berasaskan ekstrak tumbuh-tumbuhan semula jadi ini dihasilkan daripada

Shaklee Landmark Study

Tahukah anda Shaklee telah menjalankan Landmark study sejak bertahun2 lamanya hanya untuj memastikan vitamin2 keluaran Shaklee benar2 terjamin selamat dan berkesan. Dr. Gladys Block dari University of Public Health inilah yang bertanggungjawab menjalankan kajian2 ke atas produk2 Shaklee. Bukan mudah ya Shaklee nak keluarkan produk tanpa ada Landmark Study. Kalau tak makan vitamin shaklee mungkin

Percaya Atau Tidak.. Teruskan Perjuangan..

macam percaya macam tak percaya.. dah 4 tahun saya berkecimpung dengan dunia bisnes.. Allahu akbar.. kuasa Allah gerakkan hati saya untuk mencuba walau hakikatnya saya langsung tak berminat dengan apa jua jenis perniagaan.. di awal penglibatan, saya sendiri masih kurang keyakinan diri.. bila memikirkan nak berdepan dengan pelanggan haisyhhh berdebar2 nak bercerita pasal vitamin.. bila

Euphoria Shaklee Appreciation Day @ Grand Paragon Hotel

cerita 19 sept, saya menghadiri program Euphoria Shaklee Appreciation Day bersama Master Norita dan Master Naquib. program bermula jam 2pm – 6pm di Grand Paragon Hotel. kami berpecah dua, ummi dan syamil ke program shaklee, babah dan abang ilham ke majlis kenduri rumah boss babah. adillah tu body guard sorang satu. hehehe. alhamdulillah dapat juga

Alhamdulillah.. Shaklee 2014/2015 Car Bonus Achiever

baru nak merajuk dengan Shaklee sebab tak invite kami ke National Conference 2014/2015. sekali semalam check gmail, baru dapat email invitation ni. alhamdulillah, ni hasil usaha last year walaupun ada juga terpelcok di tengah jalan. thanks untuk babah ilham yang banyak support. anak2 cucu2 shaklee yang sama2 berusaha. mami dedi shaklee saya puan salwa dan
Show Buttons
Hide Buttons
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

error: Content is protected !!