Tag: Restoran Johnny’s AEON Bukit Indah

Ramadhan 2019 – Day 28

Ramadhan 2019 – Day 28 | Assalamu’alaikum. Sambung cerita Ramadhan ke 28. Ikut plan asal, kami malas nak bersesak-sesak ke mall di hujung-hujung Ramadhan. Tapi dek kerana terbabas sahur dan nak memujuk budak puasa tu, jadi kami berbuka di luar dan of course pilihan budak itu di Restoran Johhny’s. Pukul 5pm Ummi dah book sesiap,

Ramadhan 2017–Day 22

Hari Sabtu misi mencari baju raya, kasut raya. Lokasi yang kami tuju tak jauh mana AEON Bukit Indah je. Paginya Ummi dah Babah bergotong royong mengemas rumah 2nd round. Alhamdulillah sikit je lagi misi mengemas settle. Sampai AEON terus book untuk berbuka di Restoran Johnny’s tapi malang dapat next round sebab dah full semua meja.

Lunch at Restoran Johnny’s AEON Bukit Indah

Sebelum keluar entri tengok movie dengan Auntie Ayue Idris kita post cerita selepasnya dulu ya hehehe. Lepas keluar dari TGV Cinema anak-anak dah kelaparan. Adik Syamil mamai-mamai lagi baru bangun tidur. Cepat-cepat call Babah tanya lokasi. Babah tengah shopping sorang-sorang di Padini hamboiii. So Ummi terus bawa anak-anak ke Restoran Johnny’s. Budak kecil berdua ni
Show Buttons
Hide Buttons
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

error: Content is protected !!