Tag: Makan Best Johor Bahru

Foods Review | Dinner @ Adam Steamboat & Grill, Taman Nusantara

kalau tak cerita pasal makan bukanlah hernee namanya hehehe.port makan terbaru.. Adam’s Steamboat & Grill, Taman Nusantara, Gelang Patah.baru je try malam Ahad lepas. mana saya tahu ada port makan steamboat ni?ooo masa beraya ke rumah dida, sedara dia duk sebut2 steamboat baru belakang pasaraya everjoy.peminat tegar setamboat and grill haruslah alert kan hehehehe.malam tu

160516 | Dinner Sempena Hari Muda Ummi Ilham & Hari Tua Uncle Epy @ Olive Musicafe

alhamdulillah sempat lagi celebrate birthday ke 35 tahun bersama orang2 tersayang. kali ni celebrate sama2 secara surprise dengan bakal besan hahaha.rupa2nya senyap2 babah plan dengan mama jijie untuk surprisekan ummi dan uncle epy. cissss. babah memang dah bagitau nak belanja makan. tapi dia tak sebut pun nak makan kat mana.jadi ummi pun fefeeling surprise la
Show Buttons
Hide Buttons
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

error: Content is protected !!