Tag: Kenny Rogers Roasters

“Me Time” di Sunway Big Box

“Me Time” di Sunway Big Box | Assalamu’alaikum. Cerita Jumaat lepas. Sempat ber”me time” sebab Geng Jumaat sorang cuti bersalin dan dua orang lagi cuti tahun. Maka Ummi tinggallah keseorangan. Sorang pun no hal ok hehe. Niat memang nak ke BookXcess, Sunway Big Box. Jadi 12.30pm berdezup sesorang ke Sunway Iskandar. Perut memang tengah berkeroncong,

Friday’s Lunch–Kenny’s Quarter Meal

Friday bila ni? Friday dua minggu lepas hahaha. Dulu, lepas makan je terus draft entri. Sekarang vitamin M banyak sangat. Nak edit tambah wartermark tu pun rasa bercinta-ya-ampun-malas-banget hahaha. Muka dah kembang semangkuk pun tak tahu nak insaf. Sorang jek ganjil banana muffin. Lupa siapa yang ganjil tu. Mampu snap meal set sendiri je hahaha.

Friday’s Lunch – Happy Birthday Eqa!

Cerita semalam. Seminggu dua ni mood mengupdate blog kelaut dalam sikit. Banyaj entri terperap tu. Semalam tak nak mengecewakan hati Eqa yang KKS tu kita acah-acah potong kek la walaupun 1 slice je. Tapi durian cheese cake tu mampu membuatkan masalah kemurungan Eqa terbang jauh hahaha. Mati la kalau dia baca. Lokasi pilihan Kenny Rogers
Show Buttons
Hide Buttons
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

error: Content is protected !!