Makan Berdua di Kenny Rogers Roasters Puteri Harbour

02/05/2017

P_20170501_162642_vHDR_Auto

Sampai Puteri Harbour dalam pukul 4pm. Babah kata yok lah kita makan dulu. Ummi ok je memang dah lapar semula sebenarnya. Padahal tadi dah pergi kenduri rumah Jiran belakang ekeke. Tetiba jalan berdua tak ada pimpin dan gendong anak rasa janggal haha. Sindrom mak-mak sangat hahaha. Sambil jalan sambil fikir nak makan apa. Last-last ajak Babah makan Kenny Rogers Roaster je.

P_20170501_163536_BF

Dapatlah berdating berdua dalam masa sejam ye sejam betul haha.

P_20170501_163730_vHDR_Auto

Macam biasa, Babah ice lemon tea dan Ummi chocolate ice blended. Kata Babah apa yang best sangat chocolate ice blended tu sampai Ummi asyik order yang sama haha. Eh dia merasa seteguk dua.

P_20170501_164014_vHDR_Auto

Ini pinggan Ummi. Beza betullah KRR Puteri Harbour dan KRR AEON Bukit Indah.

P_20170501_164039_vHDR_Auto

Ini pinggan Babah. Memang tu lah 3 side dishes kegemaran dia. Jarang la dia nak order yang lain hehehe. Baru Ummi dan Babah fefeeling baru kahwin makan berdua sekali Mommy Ngah dah call daaaaa. Diorang dah nak sampai hantar bebudak tu haha. Rasa macam marathon makan ayam. Bergoncang isi ayam dalam perut Ummi bercampur dek ice blended kahkahkah. Kembalilah ke alam realiti, awak ada dua hero nak kena handle ya Ummi. Thanks Mommy bagi Ummi sejam dating dengan Babah hahaha.

Share this nice post:

7 Comments

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prev Post Next Post
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: