Friday’s Lunch–Kenny’s Quarter Meal

Friday’s Lunch–Kenny’s Quarter Meal

Friday bila ni? Friday dua minggu lepas hahaha. Dulu, lepas makan je terus draft entri. Sekarang vitamin M banyak sangat. Nak edit tambah wartermark tu pun rasa bercinta-ya-ampun-malas-banget hahaha.

20180209_132910

Muka dah kembang semangkuk pun tak tahu nak insaf.

20180209_132710

Sorang jek ganjil banana muffin. Lupa siapa yang ganjil tu.

20180209_133336

Mampu snap meal set sendiri je hahaha. Yang lain-lain tak sempat. Ehhhh.. rasa dah lama tak ke sini sebab baru tahu ada additional sos kat KR ni. Sos ala-ala sos Nando’s tu. Sedappppp.. pedas berapi hahaha.

Semalam dah bagitau geng Jumaat get ready bulan depan ada Bonanza RM3 Sushi King. Semoga Ummi tabah menghadapi dugaan makan. Kata nak kurus hoi!!!

Hernee Nazir

Full-time Working Mom | Blogger | Breastfeeding Peer Counselor | Shaklee Independent Distributor ♥ Product Review ♥ Food Review ♥ Media/ Events ♥ Advertorial ♥ Sponsorship email to: hernee.nazir@gmail.com whatsapp: 014-6106331

One thought on “Friday’s Lunch–Kenny’s Quarter Meal

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: