Tag: Boat Noodle @ Teh O Ice 50cent

Monday’s Lunch – Makan Mee Sampan Je

Cerita lunch hari ini. Ehhh dorang ni dah tak jadi “Geng Jumaat” dah kena tukar title, “Geng Makan Hari-hari” hahahaha. Makcik Eqa mengidam nak pergi boat noodle dari last week. Jadi hari ni kita layan dia ekeke. Lokasi macam biasalah Boat Noodle @ Teh O Ice 50 Cents. Sebenarnya kami berlima. Babah ada join, tapi

Ilham’s Birthday Dinner Treat At Boat Noodle @ Teh O Ice 50Cent

tak habis2 lagi kan story pasal birthday abang ilham.hahahaha ada ummi dia kisah. semalam plan punya plan dengan babah, kami decide nak belanja abang ilham makan.mula asal nak makan kat johnnys, tapi babah kata takut tak sempat.malam babah nak join kumpulan marhaban KRT desa paya mengkuang.babah kata kita makan kat saujana jek.tapi sebenarnya ummi memang
Show Buttons
Hide Buttons
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

error: Content is protected !!