“Ummi.. belikan Ilham kertas pasir boleh? Ilham nak makan..”

“Ummi.. belikan Ilham kertas pasir boleh? Ilham nak makan..” Tak ke terkejut beruk Ummi dengar anak dia nak makan kertas pasir. Apa kurangnya masakan Ummi sampaikan Ilham sanggup nak makan kwrtas pasir. Seingat Ummi kertas pasir tu cikgu Ummi suruh licinkan permukaan kayu. Berat betul permintaan anak yang sorang ni. Ampuni Ummi Ya Allah.. dugaan […]

419 total views, no views today

Pertandingan Mewarna Peringkat Anak-Anak Hernee Nazir

Assalamualaikum.. Tajuk Ummi kemain poyo ek hehehe. Ini aktiviti masa cuti sekolah Ummi buat untuk The Ilhams. Saja ajak diorang mewarna super heroes yang Ummi print out lebih masa SGM yang lepas. Nampak tu bersemangat nak warna sebab memasing request nak pakai pensel warna baru. Ingat Ummi nak bagi ke? hahaha. Ummi bagi diorang pakai […]

429 total views, 1 views today

Kelengkapan Sekolah Murah di Pasaraya KU

Assalamualaikum.. Ummi pasti ibu dan ayah semua dah sibuk mencari kelengkapan sekolah untuk anak-anak memandangkan tinggal lebih kurang dua minggu saja lagi sesi persekolahan 2019 akan bermula. Alhamdulillah untuk kelengkapan persekolahan Abang Ilham seperti uniform sekolah, baju melayu sekolah agama memang Ummi dah beli masa balik kampung awal bulan hari tu. Macam tahun lepas, Ummi […]

975 total views, 4 views today

Sundate with The Ilhams & Zara Safiyya

Cerita beberapa minggu lepas, weekend kami habiskan berlima dengan Zara Safiyya. Ummi ada urusan di Angasana Mall, sebelum tu makan-makan dulu di Seoul Garden favourite makan-makan place kami anak beranak. Nampak makcik sorang ni kemain stylo mylo lagi kan hehehe. Nak dating dengan Ummi Babah kemain berspec pink bagai. Sebenarnya dia dah tersalah date tu. […]

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

error: Content is protected !!