Happy 36th Birthday To Me

Alhamdulillah terjaga dari tidur masih bernafas lagi. Syukur! 16 Mei 2017 genap 36 tahun. Dah tua dah Ummi Ilhams tapi jiwa masih 16 tahun ekekeke. 4 tahun lagi 4 series. Thanks arwah mak dan ayah yang melahirkan dan membesarkan. Tanpa mak ayah siapalah saya. Thanks suami dan anak-anak yang menerima diri isteri dan umminya seadanya […]

Babywearing | Join Skudai Gathering 16 Mei 2015

first time tengok poster comel ni memang dah excited nak join. tapi bila tengok time tu rasa hmmmm.. mesti tak dapat pergi. hero2 kecil ni mesti syok tidur lagi. dan bila sampai paginyaaaaa.. si abang, dah gaya superman nak terbang.. si adik.. gaya terkepak gini.. oh pasrah sekejap ummi. nak dikejut tak sampai hati. relax2 […]

Ummi Ilham Turns 24.. Ehhhh.. 34! ;)

alhamdulillah diizinkan Allah untuk bernafas lagi. thanks Allah atas nikmat hidup yang sementara ni. thanks babah, ilham syahmi dan ilham syamil, pelengkap hidup ummi. tak dilupakan ilham syakir yang sedang berbahagia disisi Sang Pencipta. hari jumaat babah ajak makan luar celebrate birthday ummi in advance katanya. pucuk dicita ulam mendatang. balik kerja tak payah masak […]

Perjalanan Hidup Yang Ke 33 Tahun.. Alhamdulillah.. :)

alhamdulillah.. masih bernafas di muka bumi Allah.. thanks Allah.. thanks Babah dan Ilham for the birthday song.. punyalah susah babah nak record kan.. suruh sebut happy birthday ummi.. tetap nak sebut babah juga.. hari2 pun birthday babah kan.. yang kelakarnya, masa babah suruh nyanyi dia cakap “kejap eh..kejap” terus meluru lari masuk bilik.. kami berdua skodeng.. […]

Alhamdulillah Untuk Tahun Ke 23.. Aehh.. Salah2 Tahun Ke 32 ;)

alhamdulillah masih bernafas.. masih berpeluang berbakti pada suami, anak dan family.. masih berkesempatan menjadi pekerja walau bukan pekerja contoh.. masih berpeluang bangun pagi masak2 untuk hero kecik.. masih berpeluang mengendong baby dalam perut ni.. ke hulu ke hilir.. alhamdulillah.. alhamdulillah.. alhamdulillah..   thanks mak ayah.. melahirkan dan membesarkan anakmu ini.. belum puas rasanya membalas jasa.. […]

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

error: Content is protected !!