Rutin Tidur Bila Babah Tak Ada ;-)

image

alhamdulillah hero kechik saya ni mudah nak tidur kalau babah dia kerja shift malam..
selalunya kalau babah dia ada..
jangan harap nak tidur awal kalau tak betul2 ngantuk..
rutin babah kerja malam..
memang dia dah set time..
pukul 8 ke 9 dia dah selamat belayar..
kadang2 ummi dia pun terbelayar sama..ehhh???!!! 😉
maybe dia faham..
babah tak ada, jadi dia tak nak susahkan ummi..
harap2 macam tu lah..
alhamdulillah kalau dia dengar pesanan ummi dan babah dia masa dia tidur 😉
love you syahmi :-*

###update blog sambil tunggu bunkering tug boat siap..ngantuknyaaaaa..###

Posted from WordPress for Android

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

error: Content is protected !!