Category: Frenz Birthday

Faisal’s Birthday Celebration @ Pink Daisy Bakery & Cafe, Taman Perling

aktiviti hari sabtu kami minggu ini ialah.. menghuru harakan sambutan hari lahir kecil2an faisal mustaqim. malam mama jie whatsapp jemput datang.dan minta confirmkan sebab nak booking bagai.macam ye tak ye lagi nak confirmkan kehadiran tu kan.akhirnya pujuk2 babah kata ok yeay!small celebration ni dibuat di pink daisy bakery and cafe, taman perling.memang tak pernah menjejakkan

Happy 25th Birthday Auntie Ita.. ;)

Happy 25th Birthday Auntie Ita.. 😉 Semoga panjang umur.. dimurahkan rezeki yang halal.. dipermudahkan segala urusan.. ilham doakan auntie ita berjaya dunia akhirat.. nampaknya tahun ni tahun kedua ilham celebrate birthday auntie ita.. pssssttt.. ummi kata next week dia nak belanja auntie ita & mommy ngah.. nak belanja putra smoke steamboat n bbq katanya.. tapi

Selamat Ulangtahun ke 53 Malaysia.. Selamat Ulangtahun ke 29 Uderk.. Selamat Ulangtahun ke 23 Ita..

 Selamat Ulangtahun Kemerdekaan yang ke 53 untuk Malaysia Semoga negara kita akan terus aman merdeka.. Selamat Ulangtahun yang ke 29 untuk sahabat saya Nurul Huda.. Anak Merdeka (31 Ogos 2010)  Semoga sentiasa dibawah lindunganNya Semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki Semoga bertemu dengan jodoh yang sesuai  Selamat Ulangtahun yang ke 23 untuk budak yang saya

Selamat Hari Tua Sobatku.. Cdot

SELAMAT HARI TUA CDOT  27 August 2010 bersamaan dengan 17 Ramadhan 1431H (Hari Nuzul Al-Quran) Semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki (ayat biasa) Semoga dapat menambahkan lagi keturunan Hiew ;p Semoga menjadi anak, isteri dan ibu yang solehah Friendship forever hoooo.. Saksikanlah gambar2 yang tak berapa HOT dari Mummy Cdot The Dot Dot Dot ;p

Happy Birthday To Kak Intan

 Happy Birthday to Kak Intan 27 April 2010 Semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki.. Amin.. Kak Intan ni kawan baru saya sejak bulan 2 hari tu. Kalau sebelum ni saya the one and only female staff, sekarang tidak lagi. Tengahari dah ada geng makan, dalam office dah bertambah geng gelak2. Sebelum ni dia kat Finance

Selamat Hari Tua To Yot aka Lady D

[akhirnya..dapat juga meng’upload’] Happy birthday to you.. Makan ubi kayu.. Yot macam hantu.. Happy birthday to you.. ©Hernee Nazir – sorry Yot gurau2 je.. selamat hari tua ya.. bila nak tambah menantu Kak B and Long Kadir ni ek? hehehe~ Gambar Yot tak dapat disiarkan kerana coverage tak berapa elok. harap maklum 🙂

Happy Birhday Zaza :)

hari birthday budak kecil ni, Zaza budak lepasan PMR yang sedang praktikal hahaha~ badan dia kecil macam budak baru lepas PMR. dia GEMS trainee kat department saya. To Zaza, semoga panjang umur, dimurahkan rezeki.. mana tahu sangkut terus kat company ni.. akak enjoy berkawan dengan zaza and kawan2 lain.
Show Buttons
Hide Buttons
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

error: Content is protected !!