“After The Rain” by Mohd Nazir Mahat

alhamdulillah walaupun hanya consolation prize, Allah masih selitkan lagi rezeki untuk babah ilhams. tahniah babah.. next year kita cuba lagi ye. ini penyertaan kali kedua babah untuk IMKlik. tahun lepas rezeki RM500 Sijil Simpanan Premium dari Iskandar Malaysia. nampaknya bertambah lagi SSPN untuk tahun ni. kita menabung dengan iskandar jek lah ye hehe. zoom in…Continue reading “After The Rain” by Mohd Nazir Mahat

Cabaran 30 Hari Blogging | Day 24 – SOHO (Small Office Home Office)

cabarang blogging day 24 – SOHO (Small Office Home Office) apa itu SOHO? SoHo atau Small office/Home office dikatakan tempat bekerja/menjalankan perniagaan dari rumah.   nak tengok SOHO baru kami? nahhhh.. simple jek.. almaklumlah baru jek set up.. baru berpindah randah kan.. siapkan mana yang termampu jek lah.. janji ada tempat nak menjalankan bisnes kami…Continue reading Cabaran 30 Hari Blogging | Day 24 – SOHO (Small Office Home Office)