Whitestudio Photoshoot Raya Murah di The Empire Studio Johor Bahru

Assalamualaikum semua 🙂 Cerita dua hari lepas, sesi photoshoot whitestudio raya kami anak beranak di The Empire Studio. Memang dah plan nak berphotoshoot raya tahun ni. Biasanya tahun sudah-sudah Babah je yang snap gambar kami anak beranak. Semenjak dua menjak Babah isytihar pencen pegang kamera ni terkuburlah harapan Ummi nak posing depan kamera berbaju raya…Continue reading Whitestudio Photoshoot Raya Murah di The Empire Studio Johor Bahru

“After The Rain” by Mohd Nazir Mahat

alhamdulillah walaupun hanya consolation prize, Allah masih selitkan lagi rezeki untuk babah ilhams. tahniah babah.. next year kita cuba lagi ye. ini penyertaan kali kedua babah untuk IMKlik. tahun lepas rezeki RM500 Sijil Simpanan Premium dari Iskandar Malaysia. nampaknya bertambah lagi SSPN untuk tahun ni. kita menabung dengan iskandar jek lah ye hehe. zoom in…Continue reading “After The Rain” by Mohd Nazir Mahat

PTP Treasure Hunt 2014 @ Lanjut Golden Beach Resort, Kuala Rompin, Pahang

akhirnya tertaip juga.. kami tiga beranak bukanlah peserta.. babah ilham encik photographer.. ummi ilham sebagai PA kepada encik photographer.. ilham pulak sebagai junior photographer.. hahaha   ok jom baca!     program start dari PTP.. kami ikut je la kemana babah bawak..     ni team ummi.. ORION SEAHORSE.. manager tentulah ankel nazame.. rumah kuning…Continue reading PTP Treasure Hunt 2014 @ Lanjut Golden Beach Resort, Kuala Rompin, Pahang