Category: Cuti2

Short Vacay On Tok Ayah’s Birthday 10 Oct ‘15 @ Gold Coast Malacca International Resort – Part 3

sambungan lagi part 3.. ngeh3. hadoiiii banyak lagi draft2 entry yang tersangkut. penat mak nak perah otak ingat semula jalan cerita hahaha. padan muka siapa suruh tangguh2. hehehe. tu lah.. kalau dah minat berblogging, macamana pun mesti nak juga menulis walau tulisan kita tu kita sendiri yang baca hehe. pagi esoknya. alhamdulillah hero kecil ummi

Short Vacay On Tok Ayah’s Birthday 10 Oct ‘15 @ Gold Coast Malacca International Resort – Part 2

sambungan entri part 1. tajuk entri very2 the panjang hahaha. gasaklah nak. lepas maghrib kami bersiap2 keluar makan. alhamdulillah kek masih stabil tanpa mecair sikit pun. cayalah nanie. hehehe. plan asal nak celebrate kat cafe kat situ jek. sebelum tu ada insiden kecil berlaku. eh bukanlah insiden apa pun. cuma kami agak hangin la dengan

Short Vacay On Tok Ayah’s Birthday 10 Oct ‘15 @ Gold Coast Malacca International Resort – Part 1

cerita bulan lepas, tok ayah pun dah 56 tahun sebulan 10 hari dah hahaha. busy sangat gamaknya ummi ilham ni kan. sampai nak taip entri blog pun tak sempat hahaha. sebenar2nya malas jek lebih. kadang2 kat rumah, anak2 dah tidur mak dia pun join tidur. impian nak update blog tinggal harapan jek lah. ok, berbalik

Semalam Di Bangi Lanai Hotel, Bangi

cerita jumaat lepas, perjananan kami ke National Conference Shaklee 2014/2015. ummi dah siap2 apply cuti jumaat dan isnin tapi dalam hati masih tak ting tak tu. nak pegi ke tak nak. akhirnya hati kuat mengatakan pergi herneeeeeee pergiiiii 😉 plan asal babah kata kita bertolak subuh2 sabtu. sekali tengahari babah kata kemas2 jek lah baju.

PTP Treasure Hunt 2014 @ Lanjut Golden Beach Resort, Kuala Rompin, Pahang

akhirnya tertaip juga.. kami tiga beranak bukanlah peserta.. babah ilham encik photographer.. ummi ilham sebagai PA kepada encik photographer.. ilham pulak sebagai junior photographer.. hahaha   ok jom baca!     program start dari PTP.. kami ikut je la kemana babah bawak..     ni team ummi.. ORION SEAHORSE.. manager tentulah ankel nazame.. rumah kuning

090214 Babah’s Birthday Celebration @ Tanjung Sepang Beach Resort

sempena birthday babah ke 34..wahhhhhhh.. dah 34 ke? ummi plan nak ajak hero2 ni berehat sehari kat mana2 pantai.. last minutes plan.. fikir2 punya fikir.. akhirnya kami setuju nak spend our quality time.. di Tanjung Sepang Beach Resort.. yeay! masa untuk kita bertiga     sampai lebih kurang pukul 5 lebih.. terus check in..  
Show Buttons
Hide Buttons
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

error: Content is protected !!