Di Sebalik Tabir Seorang Mak Yang Berangan Nak Jadi Blogger Tegar :p

macam biasa aktiviti tetiap malam kalau terlarat. lepas rehat2 sekejap golek2 dengan ilham sampai ummi yang tertidur , agak2 pukul 10 11 pm tu bangun semula berkurung kat bilik belakang. berkurung buat apa? kata nak jadi blogger tegar. haruslah mengupdate blog untuk entry esoknya. budak kecil tu jadi body guard ummi lah sambil belajar ABC, Aliff […]

Cabaran 30 Hari Blogging | Day 30 – Kenapa Saya Suka Tulis Blog

alhamdulillah. hari ni last day untuk cabaran blogging. walaupun start lambat, tapi saya sedaya upaya mencabar diri untuk update mengikut tajuk yang ditetapkan. boleh pun sebenarnya nak maintain update blog kan. saja jek selama ni banyak alasan. cetttt! tajuk terakhir sebelum kita start dengan cabaran seterusnya.. KENAPA SAYA SUKA TULIS BLOG     Diari Hidup […]

Cabaran 30 Hari Blogging | Day 20 – Cikgu Paling Best Di Sekolah

cabaran blogging day 20 – cikgu paling best di sekolah.. wahhhhhhhh.. dah hari ke 20.. maknanya ada 10 tajuk jek lagi.. harap2 usaha rajin mengupdate blog saya berkekalan la gamaknya..  bercerita pasal “cikgu paling best di sekolah” ni saya rasa saya ada ramai cikgu2 yang best2 belaka..’   credit pic: http://www.ppdjb.edu.my/v3/sekolah2.php   saya bersekolah rendah di Sekolah Kebangsaan […]

Cabaran 30 Hari Blogging | Day 16 – Obsession

cabaran blogging – obsession susah juga rasa nak buat entry untuk cabaran hari ke 16 ni..hehehe.. tapi tiba2 Allah bagi idea.. jom baca.. dulu.. saya sangattttttttttttttt obses kat mamat bawah ni.. kiranya siang ku terbayang malam ku mengigau..hahaha.. syok sendiri! siapa dia tu? Anuar Zain lah siapa lagi? mati la meleleh air mata darah kalau babah […]

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

error: Content is protected !!