BFF Ummi Ilham Family's Activity

Dinner with Mama Jijie’s Family at Kapten Steamboat & Grill

Gathering kami anak beranak bersama Family Mama Jijie dan Uncle Epy. Kejadiannya bulan lepas hehe. Kiranya ni untuk ganti balik projek nak celebrate birthday Babah dan Mama Jie sama-sama masa bulan 2 yang tak menjadi hehehe. Puas juga memikirkan mana lokasi paling cepat nak sampai dan mesra tekak kanak-kanak ni. Akhirnya Ummi pilih Kapten Steamboat …

Continue Reading
Family's Activity Foods Review

Lunch at Restoran Johnny’s AEON Bukit Indah

Sebelum keluar entri tengok movie dengan Auntie Ayue Idris kita post cerita selepasnya dulu ya hehehe. Lepas keluar dari TGV Cinema anak-anak dah kelaparan. Adik Syamil mamai-mamai lagi baru bangun tidur. Cepat-cepat call Babah tanya lokasi. Babah tengah shopping sorang-sorang di Padini hamboiii. So Ummi terus bawa anak-anak ke Restoran Johnny’s. Budak kecil berdua ni …

Continue Reading
Blog Blogger Blogging Challenge Blogging Life Foods Review Makan²

Cabaran 30 Hari Blogging | Day 3 – Tempat Makan BEST {MELETOP Steamboat & Grill, Pulai Perdana 2}

gambar ni adalah berzaman lagi berkurun lamanya tersimpan dalam pen drive.. ni kali pertama dan kedua saya “Si Peminat Steamboat & Grill” mencuba main masak2 di MELETOP Steamboat & Grill, Pulai Perdana 2.       masa ni awal2 pembukaan.. opening promotion RM19.90 jek kanak & warga emas RM9.90.. sekarang dah lama tak pergi tak pasti harga …

Continue Reading