Get Well Soon Baby ;-)

Ohhhh.. Kesiannya hero kechik saya yang demam dari malam tadi. Balik dari rumah BS semalam memang dah rasa macam suam2 kuku je badan Ilham. Malam tiba2 makin panas pulak checkb temperature memang dah nak cecah 38°C. Apa lagi kami pun cepat2 tuam dengan air satu badan. Saya pun cepat2 telan vitamin C dan susukan Ilham. […]

Corong Ajaib Tertinggal :-P

Ooooemmmmjiiii!!!! Terkejut beruk kejap tadi bila nak mengepam sesi pertama kat office tengok ‘corong ajaib’ saya tak ada. Adushhhh.. Sah lagi sahih, konfem tertinggal kat rumah sebab masa kemas2 beg sekolah saya ni saya keluarkan corong2 tu dan lupa masukkan semula. Dalam hati dah nekad nak marmet walaupun tak terer. Saya sms En. Nazir, bagitau […]

TQ Mommy Ngah ;-)

…sebab belikan Ilham musical carpet ni. Yeay! Dah bertambah mainan Ilham. Barulah tak boring duk rumah. Bolehlah Ilham belajar ABC 😉 Minggu lepas ummi belikan cloth book dengan musical toy, ummi kata saja nak bagi Ilham terhibur kat rumah. Tq ummi.. Tq Mommy Ngah nanti belikan mainan lagi ya 😉 Posted from WordPress for Android

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

error: Content is protected !!