Live Blogging, My Hero Kechik - Ilham Syahmi

Get Well Soon Baby ;-)

Ohhhh.. Kesiannya hero kechik saya yang demam dari malam tadi. Balik dari rumah BS semalam memang dah rasa macam suam2 kuku je badan Ilham. Malam tiba2 makin panas pulak checkb temperature memang dah nak cecah 38°C. Apa lagi kami pun cepat2 tuam dengan air satu badan. Saya pun cepat2 telan vitamin C dan susukan Ilham. Alhamdulillah reda sikit panasnya tapi…

Read More

Live Blogging, My Breastfeeding Journey

Corong Ajaib Tertinggal :-P

Ooooemmmmjiiii!!!! Terkejut beruk kejap tadi bila nak mengepam sesi pertama kat office tengok ‘corong ajaib’ saya tak ada. Adushhhh.. Sah lagi sahih, konfem tertinggal kat rumah sebab masa kemas2 beg sekolah saya ni saya keluarkan corong2 tu dan lupa masukkan semula. Dalam hati dah nekad nak marmet walaupun tak terer. Saya sms En. Nazir, bagitau corong tertinggal dan dia offer…

Read More

Family's Activity, Live Blogging, Weekend

Tak Tahu Nak Letak Tajuk Apa :-P

Lunch Ahad ni ditaja oleh Mommy Ngah. Thanks ye Mommy Ngah. Lepas Zuhur balik rumah Tok Ayah Ilham dah lama tak lepak sana. Mommy Ngah kata dia dah masak ketam sambal, sotong goreng dan ikan goreng. Fuhhh.. rezeki terpijak tu. Sampai je terus melantak dengan jayanya. Petang sikit adik datang bawa goreng pisang, keropok leko etc makan lagi. Lepas tu…

Read More