Rutin Tidur Bila Babah Tak Ada ;-)

alhamdulillah hero kechik saya ni mudah nak tidur kalau babah dia kerja shift malam.. selalunya kalau babah dia ada.. jangan harap nak tidur awal kalau tak betul2 ngantuk.. rutin babah kerja malam.. memang dia dah set time.. pukul 8 ke 9 dia dah selamat belayar.. kadang2 ummi dia pun terbelayar sama..ehhh???!!! πŸ˜‰ maybe dia faham.. […]

Menu Pasar Malam Saje ;-)

Balik kerja pesan kat Ayu suruh pergi pasar malam, sebab rasa malas nak masak. Ayu kata nak datang rumah makan sama2 dengan Adik sekali. Banyak betul dorang beli makanan dah macam untuk makan sepuluh orang. Menu utama, nasi kerabu yang sedap πŸ™‚ Sila jamu mata anda ye πŸ™‚ Si kecik tu jadi pemerhati je la […]