16 Days Photo Challenge | Day 14 – Flashback

16 Days Photo Challenge | Day 14 – Flashback

ini gambar ummi dan ilham yang kepenatan baru habis play group Genius Baby On Board (GBOB).

penat benor gaya tidur tu kan.

sampai tak sedar ummi snap gambar.

 

2012-10-21-12-33-35_deco

 

masa ni ilham baru 1 tahun 3 bulan.

pipi pun gebu lagi kan.

memang selalu buat kes menangis time game parachute.

bila dah jadi otai hilang pulak suara nangis dia.

dia pula duk perati junior2 lain menangis ekekeke.

 

jom share gambar “Flashback” anda.

tinggalkan link nanti saya terjah Winking smile

yang nak share di instagram atau facebook boleh tag saya..

FB – Hernee Nazir

Instagram – herneenazir

hashtag – #16daysphotochallenge #ummiilhamphotochallenge

 

 

16 Days Photo Challenge

 

 

Red heartRed heart JOM JOIN “16 DAYS PHOTO CHALLENGE Red heartRed heart

Day 1 – Handwriting

Day 2 – Something Blue

Day 3 – Breakfast

Day 4 – Water

Day 5 – The Sky

Day 6 – Favourite Supplement

Day 7 – Lunch

Day 8 – Black & White

Day 9 – Stripes

Day 10 – Words of Wisdom

Day 11 – What I Wore Today

Day 12 – Polkadot

Day 13 – Dinner

Share this nice post:

2 Replies to “16 Days Photo Challenge | Day 14 – Flashback”

  1. Anak-anak ni, kita tak perasan kadang-kadang tu cepat sangat membesar. Anak sulung saya, lagi berapa bulan je lagi nak pegang MyKad dah. Aduh!

  2. Hernee Nazir says: Reply

    dah beso dah..tak lame lagi sekolah menengah..tup2 masuk u.. how time flies..

Leave a Reply