Tag: UDA Business Centre

Friday’s Lunch–Mencuba Patin Tempoyak Sedap Di Restoran Anjung Selatan Bandar Baru UDA Johor Bahru

Friday’s Lunch semalam bukan dengan Geng Jumaat. Sorry geng.. sebab adik akak nak belanja makan hehe. Lebih kurang terlebih sikit 12.30pm kami ke Restoran Anjung Selatan, Bandar Baru UDA. Nenek la ni yang ajak sebab dia dah cuba dan katanya sedap Patik Tempoyak kat sini. Restoran Anjung Selatan ni ada dua entrance. Kami parking di

Berbuka Puasa Di Bakar-Bakar Steamboat & Grill House

ehhhh..ehhhh ada lagi selit2 entri bulan puasa kan hehehe.mula2 plan nak berbuka puasa kat seoul garden sekali baru nak book dah full la pulok.hmmm.. memang tekak nak bersteamboat jadi kena juga cari steamboat hehe.berdezup whatsapp taukey bakar2.yeay! masih available lagi tak tunggu lama terus book. hamboiiii tekak orang puasa.menggunung nasi goreng dan mee goreng. makan

Anniversary Lunch Treat @ Wadihana Islamic Steakhouse, UDA Business Centre

cerita semalam yang indah. ecehhhhhhh~ oleh kerana ummi kebizian dengan bengkel babywearing 101 hari sabtu. jadi anniversary celebration kami disambut lewat sehari. dah jadi rutin, time anniversary mesti nak makan luar dengan hero2. hehe. tempat pilihan. of course ummi la yang tukang cari port makan tu. kalau tanya babah nanti dia tanya ummi balik nak
Show Buttons
Hide Buttons
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

error: Content is protected !!