My Babywearing Journey My Hero Kechik - Ilham Syahmi My Hero Kechik - Ilham Syamil Selat Tebrau Babywearers

Babywearing | Goodbye November Rainbow! Welcome Daiesu Jigsaw! ;)

seminggu bersama, akhirnya berpisah dengan november rainbow. alhamdulillah, dapat peluang merasa menggayakan woven wrap milik puan ayu marlina. thanks ayu, wrap ni dalam perjalanan menemui wearer dan wearee seterusnya. sebelum dipulangkan, sempat juga suruh babah ilham snapkan gambar kenangan. plan asal nak buat photoshoot kat rumah guna wrap ni. tapi apakan daya, kekangan masa. tak sempat nak bergaya dengan wrap …

Continue Reading
Anything About Me My Babywearing Journey My Birthday My Hero Kechik - Ilham Syahmi My Hero Kechik - Ilham Syamil Selat Tebrau Babywearers

Babywearing | Join Skudai Gathering 16 Mei 2015

first time tengok poster comel ni memang dah excited nak join. tapi bila tengok time tu rasa hmmmm.. mesti tak dapat pergi. hero2 kecil ni mesti syok tidur lagi. dan bila sampai paginyaaaaa.. si abang, dah gaya superman nak terbang.. si adik.. gaya terkepak gini.. oh pasrah sekejap ummi. nak dikejut tak sampai hati. relax2 breath in breath out ekekeke. …

Continue Reading
My Babywearing Journey My Hero Kechik - Ilham Syamil Selat Tebrau Babywearers

Babywearing |Cuddle Me Neo Carrier.. Rezeki Blogging Untuk Syamil ;)

duit tabung ummi dah kosong semula. yilek. kena menabung semula. sebabnya ummi dah cash out kan. menunggu cheque je sampai ni wehuuuuu. alhamdulillah rezeki. sebelum ni memang dah niat duit ni nak beli something. eceh beriya la something. nak beli baby carrier sebenarnya. kumpul2 dapat juga lepas satu Soft Structured Carrier (SSC) yang mampu milik. semalam try nasib join slot …

Continue Reading