Tag: Restoran Makanan Laut Sedap

Bersiar-siar Di Hujung Kampung

Petang Sabtu dari ke pagi tak kemana, tetiba Ummi tengah khusyuk update blog Babah ajak jalan-jalan kampung. Ajak makan lempeng diWarung Pak Bakar. Sampai-sampai lempeng dah habis huwaaa kuciwa. Babah terus bawa ke hujung kampung kekonon nak tengok orang memancing sambil makan mee goreng. Sekali hmmmm kuciwa lagi tak ada jualan pulak. Sudahnya duk lah

Opah’s Surprise Birthday Celebration :)

ummi dan babah memang berhajat nak belanja opah n family makan2.sekali hari jumaat lepas angah aka kak ros feveret ilham bagitau ahad birthday opah.jadi kami teruslah buat plan senyap2 nak celebrate birthday opah hari ahad.syhhhhh.. surprise tau jangan bagitau opah. hehehe.janji pukul 1pm kita tunggu kat Restoran Saujana.zasssss ke sana. muka budak kena terkejut bangun
Show Buttons
Hide Buttons
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

error: Content is protected !!