Marine Services Department’s Luncheon @ Restoran Saujana

17/06/2015

20150617_131013

penutup lunch sebelum ramadhan menjelma. makan secara berjemaah di restoran saujana. alah sebelah jek dengan PTP. tak jauh mana pun. tapi agak dah lama juga tak makan kat sini. ummi ilham semakin rajin masak nampaknya sampai tak makan kat sini :p

IMG-20150617-WA0020

sebelum makan wefie dulu hehehe. ummi ilham dan husna budak praktikal dari Netherland Maritime Institute of Technology (NMIT).

20150617_132406

bila makanan dah sampai atas meja sila jangan tunggu lama2. nanti dua orang raksasa gorgon baju hijau tu habiskan. meloponglah kami tak dapat makan hahaha.

20150617_132412

haaaaa.. penuh meja ko. menu macam biasalah penuh dengan seafood2 yang segar dari laut.

20150617_132428

20150617_132431

ni meja sebelah, bosses.. tak join meja ni malu nanti ummi ilham makan banyak hahaha.

lepas makan mereka tersadai hahaha.

20150617_135356

20150617_135427

oooo baru perasan bagi sama rata 7 orang satu meja hehe. kesian yap yang syok bercuti, tak sempat nak makan sama2 dengan kitorang hehehe.

20150617_135534

bergambar lagilah gamaknya. abaikan kelebaran ummi ilham. tak tahulah semakin bertambah yis dalam badan ni hahaha. harap2 bulan puasa susut le sikit lemak2 ni. siapa nak lemak dan daging lebih sila PM akak ekeke.

thanks capt akashah, belanja kami makan. jangan lupa belanja buka puasa nanti :p

20150617_131044

untuk mereka yang nak mencuba berbuka puasa di sini, dinasihatkan book awal2 ye. surau alhamdulilah ada disediakan luas dan selesa. makanan dijamin sedap seriusssssss. konfem anda datang lagi.

apa tunggu lagi, sila hubungi,

RESTORAN SAUJANA
TL JTK 97 Off Jalan Siakap Pesisiran Pantai Kampung Tanjung Adang
81560 Gelang Patah Johor Bahru JOHOR MALAYSIA
No Tel : 07-507 3211 / 07-5072645 Fax 07-507 2778
Mohd Farid /Zaidah  H/p 019-715 0960 / 017-296 3211 / 012-702 3211
Email:restoransaujana@yahoo.com
FB : Restoran Saujana

Share this nice post:

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prev Post Next Post
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: