Tag: Omega Guard Shaklee

Set Prenatal Shaklee

SET PRENATAL SHAKLEE Seawal ada merancang untuk hamil.Ataupun 4 bulan sebelum hamil.Atau paling lewatpun, 2 minggu sebelum hamil.Anda dah boleh ambil set ini. Nak hamil, badan ibu perlu sihat.Nak hamil, badan ibu kena bertenaga.Nak hamil, badan ibu kena cukup nutrisi.Nak hamil, emosi ibu pun kena jaga. Bila disahkan hamil,Teruskan sahaja pengambilan set ini sepanjang tempoh

Omega Guard Shaklee Baik Untuk Ibu & Bayi

Sempena 2 hari lagi berakhirnya promosi OMEGA GUARD SHAKLEE BELI 3 DISKAUN 5% SEHINGGA 31 JAN 2018 ni, Ummi nak kongsikan kepada korang semua kebaikan Omega Guard ni khususnya pada mereka yang mencuba untuk hamil, dalam fasa hamil dan juga selepas bersalin dan sepanjang tempoh penyusuan. Kalau korang nak tahu Omega Guard Shaklee ni boleh

Pregnancy | Saya Pilih Omega Guard Shaklee Untuk Perkembangan Otak Bayi Dalam Kandungan

oleh kerana ada berkali2 muncul keyword “neurogain” dalam rekod pencarian di blog saya. jadi saya terdetik nak share makanan untuk perkembangan otak bayi bagi pregnancy kali ni. ye, sebelum mengenali shaklee, saya memang mencuba produk neurogain. masa pregnantkan ilham dulu. bila dah kenal dengan produk hot lagi laris shaklee “omega guard” saya memang tak ambil

Jom Berkenalan Dengan Kad Imbas Khadijah

credit pic: Kad Imbas Khadijah   Kad Imbas Khadijah merupakan salah satu perkongsian cara mengajar Puan Khadijah Gani dalam memperkenalkan huruf Hijaiyyah kepada anak kecil berdasarkan pengalaman beliau mengajar mengaji seramai 40 orang anak lelaki dan perempuan yang berusia di antara 2 tahun hingga 17 tahun. Boleh baca di sini : http://sukamengaji.blogspot.com/2013/09/kad-imbas-khadijah.html Melalui pengalaman ini Puan Khadijah
Show Buttons
Hide Buttons
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

error: Content is protected !!