Category: Shaklee Malaysia

Shaklee Landmark Study

Tahukah anda Shaklee telah menjalankan Landmark study sejak bertahun2 lamanya hanya untuj memastikan vitamin2 keluaran Shaklee benar2 terjamin selamat dan berkesan. Dr. Gladys Block dari University of Public Health inilah yang bertanggungjawab menjalankan kajian2 ke atas produk2 Shaklee. Bukan mudah ya Shaklee nak keluarkan produk tanpa ada Landmark Study. Kalau tak makan vitamin shaklee mungkin

Percaya Atau Tidak.. Teruskan Perjuangan..

macam percaya macam tak percaya.. dah 4 tahun saya berkecimpung dengan dunia bisnes.. Allahu akbar.. kuasa Allah gerakkan hati saya untuk mencuba walau hakikatnya saya langsung tak berminat dengan apa jua jenis perniagaan.. di awal penglibatan, saya sendiri masih kurang keyakinan diri.. bila memikirkan nak berdepan dengan pelanggan haisyhhh berdebar2 nak bercerita pasal vitamin.. bila

Alhamdulillah.. Shaklee 2014/2015 Car Bonus Achiever

baru nak merajuk dengan Shaklee sebab tak invite kami ke National Conference 2014/2015. sekali semalam check gmail, baru dapat email invitation ni. alhamdulillah, ni hasil usaha last year walaupun ada juga terpelcok di tengah jalan. thanks untuk babah ilham yang banyak support. anak2 cucu2 shaklee yang sama2 berusaha. mami dedi shaklee saya puan salwa dan

Menjejak Rahsia Ajaib Untuk Berjaya

buku yang saya beli dari nanny Shaklee, Master Hadhatina MKB. “Menjejak Rahsia Ajaib Untuk Berjaya”  diterbitkan khas untuk Kumpulan Shaklee Jutawan. alhamdulillah bertuahnya saya tergolong dalam group jutawan. semoga buku ini bermanfaat untuk saya dan encik suami dalam mengejar impian untuk berjaya bersama Shaklee.     kata-kata semangat dari nanny Hadha.   Dear Hernee, Tiada

Pregnancy | Berpantang Dengan Jamu Moden – 20 Kebaikan Alfalfa

kali ketiga berpantang, insya Allah saya masih lagi akan mengamalkan pengambilan jamu moden alfalfa complex shaklee secara konsisten. alhamdulillah sepanjang mengambil alfalfa, tak ada masalah sembelit ketika berpantang. kandungan alfalfa: Vitamin A – untuk penglihatan. Membina ketahanan terhadap jangkitan, terutamanya dalam saluran pernafasan; menggalakkan pertumbuhan sel; menggalakkan kulit yang sihat dan adalah penting semasa kehamilan.

Vita-lea Multivitamin Untuk Kanak-kanak

wahhhh.. sekian lama menyepi, kini dia muncul. siapa dia tu? siapa lagi kalau bukan.. VITA-LEA FOR CHILDREN terus promo buy 3 FREE 1 uolls.     Fakta ringkas Vita-Lea® for Children Chewable Shaklee: Mengandungi 19 nutrien penting untuk perkembangan sihat kanak-kanak Menyediakan 150% nilai harian vitamin D untuk kesihatan tulang dan gigi Memberi 100% nilai

Pregnancy | Saya Pilih Omega Guard Shaklee Untuk Perkembangan Otak Bayi Dalam Kandungan

oleh kerana ada berkali2 muncul keyword “neurogain” dalam rekod pencarian di blog saya. jadi saya terdetik nak share makanan untuk perkembangan otak bayi bagi pregnancy kali ni. ye, sebelum mengenali shaklee, saya memang mencuba produk neurogain. masa pregnantkan ilham dulu. bila dah kenal dengan produk hot lagi laris shaklee “omega guard” saya memang tak ambil

Pregnancy | Ikhtiar Mengelakkan Kejang Dan Bengkak Kaki Ketika Hamil

alhamdulillah, pregnant kali ni saya tak mengalami kejang kaki atau simpul biawak mahu pun bengkak kaki macam masa mengandungkan ilham syahmi dulu. masa pregnantkan ilham syakir pun alhamdulillah sangat2 kurang masalah2 di atas. masa pregnantkan ilham dulu memang keraplah kena simpul biawak malam2. time2 tengah tidur pulak tu kan. sampai babah ilham terkejut beruk tetiba
Show Buttons
Hide Buttons
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

error: Content is protected !!