Ramadhan 2017–Day 23

Hari Ahad kami berbuka puasa di Amphawa Boat Noodle, Taman Sutera memandangkan masih ada misi mencari baju Melayu untuk tiga orang hero Ummi jadi ponteng masak lagi di hari ke empat. Cerita shopping tu next entry ya. Sebelum keluar rumah dah siap book awal-awal. Sampai Taman Sutera hujan lebat gila. Berjaya jugalah sampai sebelum waktu […]

Ramadhan 2017–Day 16

Cerita Ramadhan hari ke 16. Ummi memang dah plan nak masak ayam red, labu masak lemak. Babah pun dah siap belikan bahan-bahan memasak, tup tup dia kata tak payah masak pulak. Sebabnya Acu Nuar nak ajak berbuka kat Absolute Thai, Medini Mall. Ummi dari lemau-lemau mengantuk terus jadi segar ahahaha. Terus call booking meja sesiap. […]

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

error: Content is protected !!