Tag: Kami Blogger Hebat

Cabaran 30 Hari Blogging | Day 14 – Favourite Colour.. PINK!

cabaran blogging day 14 – Favourite Colour.. tak payah tanya pun dah tahu hehehe.. favourite colour saya sah2 la kaler PINK.. macam nak sewel kalau nampak kaler pink tau.. rasa semua benda nak kaler pink.. sampai babah ilham keluarkan statement perli.. “sudah2 la ummi.. dah tua dah tak payah nak pink2 sangat” ciskek! dah tua kata dia..hahaha..

Cabaran 30 Hari Blogging | Day 11 – 5 Lagu Cinta Kegemaran

cabaran blogging day 11 – 5 Lagu Cinta Kegemaran kata kooooo.. sila jangan gelak.. sebab saya pun nak join gelak..kui3.. ni lagu2 yang ummi dengan babah ilham layan la masa zaman cintan cintun.. satu yang bestnya, bila saya suka lagu tu mesti dia pun boleh layan, bila dia suka lagu tu pulak saya pun boleh layan.. pencinta muzik

Cabaran 30 Hari Blogging | Day 10 – Vision Board

cabaran hari ke 10 – Vision Board saya nak share Vision Board saya bersama Shaklee..   hernee yang dulu.. malu2 nak share kebaikan produk shaklee.. walaupun dia sendiri dah ada pengalaman consume set menyusu shaklee.. makan dalam tahun 2011 beli dengan mami Salwa, masuk ahli 2012.. tanpa fokus.. share juga pada kawan2, tapi jual sambil lewa.. kalau ada

Cabaran 30 Hari Blogging | Day 9 – Selfie.. Bahaya Atau Tidak?

cabaran hari ke 9 – Selfie agak2 selfie ni bahaya ke tidak? sebelum tu jom kita bagi clear apa itu “selfie” Selfie membawa maksud gambar diri sendiri yang diambil menggunakan telefon bimbit atau webcam dan dimuat naik ke dalam laman web.   selfie menjadi trend dan mula popular sekitar 2013.. lagi2 di laman sosial semua berebut2 nak

Cabaran 30 Hari Blogging | Day 8 – Fashion Saya “Simple & Menutup Aurat”

cabaran hari ke 8 – Fashion Saya saya makcik2 kampung jek.. tak ada istilah nak berpakaian stylo mylo.. apa yang penting menutup aurat, breastfeeding friendly & wudhu’ friendly. Jom kita tengok satu persatu: 1) Shawl – saya memang penggemar shawl.. tak kiralah apa jenama pun even shawl jual kat pasar lambak, janji saiznya XL, tak jarang dan

Cabaran 30 Hari Blogging | Day 4 – Tips Kemas Rumah

tips tak berapa nak tips sangatlah kan.. tapi ni je yang saya mampu share.. almaklumlah baru pindah rumah dan dalam proses kemas mengemas.. hehehe ni semua hasil sentuhan ringkas babah ilham aka encik nazir.. dialah yang mengemas semua ni.. Deko2 Bersama Nazir gitukan..ekeke tips mengemas biar simple, tak yah serabut2.. janji senang nak adjust kalau ada yang

Cabaran 30 Hari Blogging

saya nak menyahut “Cabaran 30 Hari Blogging” anjuran blogger hebat Ainul Mustafa & hasbennya Faiz merangkap auntie & uncle saya dalam dunia Shaklee  ikutkan diorang dah start dari 6 hari lepas, saya je yang ketinggalan keretapi  jadi hari  ni saya akan settlekan cabaran hari ke 7 dan akan marathon 6 lagi entry2 tertangguh tu insyaAllah. Mudah2an blog chokia saya ni hidup semula
Show Buttons
Hide Buttons
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

error: Content is protected !!