Cabaran 30 Hari Blogging | Day 11 – 5 Lagu Cinta Kegemaran

cabaran blogging day 11 – 5 Lagu Cinta Kegemaran kata kooooo..

sila jangan gelak.. sebab saya pun nak join gelak..kui3..

ni lagu2 yang ummi dengan babah ilham layan la masa zaman cintan cintun.. satu yang bestnya, bila saya suka lagu tu mesti dia pun boleh layan, bila dia suka lagu tu pulak saya pun boleh layan.. pencinta muzik gitewwww ekekeke~

1. Here Without You – 3 Doors Down

lyric

8cae57ad24a4a254a685cb9803472cfb

Lagu ni kitorang memang suka gila sampai sekarang.. rasanya akan jadi lagu turun temurun kot Smile with tongue out sebab ilham pun dah start ikut nyanyi dalam bahasa dia sendiri kalau babah bukak dalam kereta.. paling kuat bila sebut “baby” jek lah.. hehehe

2. My Baby You – Marc Anthony

lyric

hqdefault

kitorang suka sangat tengok band bonjoza acoustic nyanyi lagu ni.. masa tu dorang perform kat danga bay.. memang peminat band ni la.. suara mantop.. konon2 masa sanding time nak potong kek nak bukak lagu ni.. sekali makcik lupa daaaaaa nak suruh DJ set up.. gemuruh nak kahwin Smile with tongue out

3. Keep Holding On – Avril Lavigne

lyric

Keep_holding_on_by_Moestj

cekonon.. ummi jadi penguat semangat babah le kan bila babah down ke apa.. kahkahkah..

4. Dealova – Once

lyric

dealova

lagu ni pun kitorang suka yang amat.. jiwang gak ummi dan babah ilham ni kan I don't know smile memang tangkap lentok la dengar lagu Once ni.. adoiii laghooo betul..hehehe

5. Cinta Dalam Hati – Ungu

lyric

images (2)

suka gila lirik lagu ni.. banyak la lagu ungu yang saya suka.. tapi untuk lagu ke lima ni saya pilih lagu ni jek la.. dah kering idea Nyah-Nyah

so uolls.. enjoy lagu2 favourite ummi dan babah ilham ye..

Left hug Red heart Flirt female

42 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

error: Content is protected !!