Tag: Dekorasi

Birthday Celebration – Capt Akashah (14/9) & Capt Rahmat (29/9)

Birthday Celebration – Capt Akashah (14/9) & Capt Rahmat (29/9) | Sebenarnya ini adalah early celeberation yang kami buat untuk surprisekan big boss memandangkan hari kejadiaan beliau bercuti nak settlekan KWSP :p Kami plan secara senyap-senyap untuk buat surprise birthday party untuk dua orang boss sekaligus dah alang-alang lahir bulan yang sama. Persediaan nak buat

Dekorasi Hari Raya 2019

Dekorasi Hari Raya 2019 | Assalamu’alaikum. Cerita Deko Raya Ummi untuk tahun ni. Sebenarnya tak berdeko mana pun. Masih menggunakan langsir lama, karpet lama. Semua pun lama belaka hehehe. Ruang tamu yang masih maintain perabot tahun sudah ekekeke. Tang ni je ada ruangan baru untuk menghijaukan mata di dalam rumah. Sebelum ni, ada set sofa

Deko Raya 2018

Assalamualaikum.. Dah siap kemas rumah ke belum tu kekawan? Ummi dan Babah dah siap kemas dah. Entah la kemas ke idok tu tak pasti lah hahaha. Sebab kemasnya sekejap je hehehe. Tahun ni kami masih lagi mengekalkan tema tahi cicak hahaha. Eh salah tema hitam putih. Kami ni mendeko rumah dengan deko bajet je. Tak

Promosi “Super Saver September” di JOY Design Studio | 11 September – 1 Oktober 2017

Wow!! Woww!! Untuk korang yang suka mendeko rumah, sukakan jenis perabot berkonsepkan moden dan Scandinavia ada berita baik ni. JOY Design Studio sedang mengadakan promosi sepanjang September. Super Saver September 11 September – 1 Oktober 2017 Aduhaiiii.. berpinar-pinar mata Ummi tengok items BEST DEAL ni. Ada ke orang nak belanja Ummi barang seketul dua hahaha. Banyak juga

Modern Living Home Expo 4 – 6 August 2017

Modern Living Home Expo 🗓 4 – 6 August 2017 (Jumaat) ⏰ 11.00 Pagi – 10.00 Malam  📍 Sutera Square, Sutera Mall ☎️ 011-2188 2807 Event oleh Modern Living Home Expo Instagram [@modernlivingevent] Lihat posting pada link ini, http://bit.ly/2fcPirc Ikuti [@johorevent] di Twitter & Instagram untuk mendapatkan maklumat terkini event sekitar Johor #JohorEventAugust #ModernLivingHomeExpo

Deko Bajet – Projek Dekorasi Dinding

Ummi nak kongsikan “Projek Deko Bajet” Ummi dan Babah. Well, kami memang mendeko bajet-bajet je. Mana yang termampu janji sedap mata memandang dan mengikut tema pilihan. Oleh kerana dinding ni namjahanam dikerjakan dek contractor yang renovate rumah, jadi Babah kata kena buat something untuk tutup kecacatan dinding ni. Lepas potpet potpet berdua, maka kami setuju

Idea Dekorasi Ruang Tamu

Idea dekoarasi seterusnya ialah Idea Dekorasi Ruang Tamu. Aduhai geram je tengok perabot-perabot cantik ni kan. Bolehlah korang yang suka deko-deko mendeko hari raya dengan idea-idea di bawah ya. Ruang Tamu 1 nampak sedikit mewah, menggunakan warna asa hitam, beige dan gold. Meja kayu tu kreatif sangat. Ruang Tamu 2 yang ini Ummi suka gila
Show Buttons
Hide Buttons
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

error: Content is protected !!