Category: Advertorial

Kempen Beli Barangan Malaysia Sempena 11.11 di PGMall

Kempen Beli Barangan Malaysia Sempena 11.11 di PGMall | Beberapa hari lagi akan masuk bulan baru, bulan November. Semestinya ia adalah tarikh yang dinanti-nanti oleh penggemar online shopping. Apa lagi kalau bukan “11.11 Sales”. Kebanyakan online shop mengambil peluang membuat jualan istimewa sempena tarikh yang cun ni. PGMall juga tidak ketinggalan dan bakal mengadakan Kempen

Promosi Pressure Cooker Noxxa Sehingga 14 Oktober 2019 Hanya di Gajet Ibu Moden

Promosi Pressure Cooker Noxxa Sehingga 14 Oktober 2019 Hanya di Gajet Ibu Moden| Assalamu’alaikum. Info untuk korang yang berminat untuk membeli Pressure Cooker Noxxa. Sekarang sehingga 14 Oktober 2019 GAJET IBU MODEN sedang mengadakan promosi pembelian Pressure Cooker Noxxa. Korang boleh membeli dengan 5 kali bayaran ansuran. Selesai bayaran pertama, korang akan menerima periuk Noxxa.

Lazada Big Baby Fair Sale Bermula 25 hingga 29 Julai 2018

Assalamualaikum.. Berita baik untuk ibu-ibu, ayah- ayah dan bakal ibu dan ayah diluar sana. LAZADA BIG BABY FAIR kembali lagi memeriahkan dunia keibubapaan korang. Kali ni Lazada memberikan tawaran eksklusif daripada jenama penjagaan bayi antarabangsa. Wahhhhh mesti menarik kan? LAZADA BIG BABY FAIR | 25 HINGGA 29 JULAI 2018 Antara jenama yang boleh korang grab adalah seperti Drypers,

“Bata Hari Raya 2018 Collection” – Selesa, Harga Berpatutan & Design Menarik

Assalamualaikum & Salam Nuzul Quran.. Masih lagi bercerita mengenai persiapan raya. Almaklumlah tinggal beberapa minggu je lagi kita bakal menyambut Aidilfitri. Untuk keluarga kecil kami, boleh dikatakan 80% persiapan raya dah settled. Baju, kasut Babah dan The Ilhams semua dah siap beli. Ummi je tak siap-siap hahaha. Hari Rabu lepas, sementara menanti waktu berbuka puasa

Promosi “Super Saver September” di JOY Design Studio | 11 September – 1 Oktober 2017

Wow!! Woww!! Untuk korang yang suka mendeko rumah, sukakan jenis perabot berkonsepkan moden dan Scandinavia ada berita baik ni. JOY Design Studio sedang mengadakan promosi sepanjang September. Super Saver September 11 September – 1 Oktober 2017 Aduhaiiii.. berpinar-pinar mata Ummi tengok items BEST DEAL ni. Ada ke orang nak belanja Ummi barang seketul dua hahaha. Banyak juga

Doh-Bassador of Creativity Contest

DOH-BASSADOR OF CREATIVITY CONTEST Are you the next Salvador Doh-li? Play-Doh wants you! Play-Doh is in search of Malaysia’s most creative child, aged 4 to 9 years old as their FIRST EVER Doh-Bassador of Creativity from now until 31st August 2017! The winner of the Doh-Bassador of Creativity Contest will have a chance to work

Hotel Menarik di Melaka

Bandar Melaka sememangnya tidak asing lagi bagi pelancong dari dalam mahupun luar negara. Bandar ini telah menerima pengiktirafan dari UNESCO sebagai world heritage city kerana keunikan kotanya dan nilai sejarah yang tinggi ada padanya. Melaka menawarkan pelbagai pengalaman menarik kepada para pelancong dari pelbagai sudut. Bagi yang datang untuk bershopping, anda boleh melawat pelbagai pusat
Show Buttons
Hide Buttons
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

error: Content is protected !!