Category: Deko Bersama Hernee Nazir

Deko Raya 2019

Deko Raya 2019 | Assalamu’alaikum. Cerita Deko Raya Ummi untuk tahun ni. Sebenarnya tak berdeko mana pun. Masih menggunakan langsir lama, karpet lama. Semua pun lama belaka hehehe. Ruang tamu yang masih maintain perabot tahun sudah ekekeke. Tang ni je ada ruangan baru untuk menghijaukan mata di dalam rumah. Sebelum ni, ada set sofa 3

Dekorasi | The Ilham’s Room Makeover

Assalamualaikum.. Cerita bulan September, cerita projek makeover bilik The Ilhams. Bukanlah nak makeover beriya sangat pun sebenarnya. Ini ikhtiar Ummi dan Babah dalam fasa memisahkan bilik tidur dengan anak-anak. Walaupun diorang masih nak berkepit bawah ketiak Ummi Babah. Kebetulan cuti, kami plan ke IKEA Tebrau untuk mencari katil dan aksesori tambahan yang dah pun Ummi

Deko Raya 2018

Assalamualaikum.. Dah siap kemas rumah ke belum tu kekawan? Ummi dan Babah dah siap kemas dah. Entah la kemas ke idok tu tak pasti lah hahaha. Sebab kemasnya sekejap je hehehe. Tahun ni kami masih lagi mengekalkan tema tahi cicak hahaha. Eh salah tema hitam putih. Kami ni mendeko rumah dengan deko bajet je. Tak

Deko Bajet – Projek Dekorasi Dinding

Ummi nak kongsikan “Projek Deko Bajet” Ummi dan Babah. Well, kami memang mendeko bajet-bajet je. Mana yang termampu janji sedap mata memandang dan mengikut tema pilihan. Oleh kerana dinding ni namjahanam dikerjakan dek contractor yang renovate rumah, jadi Babah kata kena buat something untuk tutup kecacatan dinding ni. Lepas potpet potpet berdua, maka kami setuju

Deko Raya 2017

Sempena hari raya Ummi Babah gigih juga la mengemas rumah. Bagi berseri sikit walaupun deko bajet je. Deko asal boleh je janji ikut selera dan tema kami serta sedap mata kami memandang hehe. Harap jangan dikecam ya. Post ni untuk kongsikan deko bajet kami je. Tak ada niat nak tayang isi perut rumah pun. Kalau
Show Buttons
Hide Buttons
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

error: Content is protected !!