Deko Raya 2019

Deko Raya 2019 | Assalamu’alaikum. Cerita Deko Raya Ummi untuk tahun ni. Sebenarnya tak berdeko mana pun. Masih menggunakan langsir lama, karpet lama. Semua pun lama belaka hehehe. Ruang tamu yang masih maintain perabot tahun sudah ekekeke. Tang ni je ada ruangan baru untuk menghijaukan mata di dalam rumah. Sebelum ni, ada set sofa 3 […]

193 total views, no views today

Dekorasi | The Ilham’s Room Makeover

Assalamualaikum.. Cerita bulan September, cerita projek makeover bilik The Ilhams. Bukanlah nak makeover beriya sangat pun sebenarnya. Ini ikhtiar Ummi dan Babah dalam fasa memisahkan bilik tidur dengan anak-anak. Walaupun diorang masih nak berkepit bawah ketiak Ummi Babah. Kebetulan cuti, kami plan ke IKEA Tebrau untuk mencari katil dan aksesori tambahan yang dah pun Ummi […]

997 total views, 1 views today

Deko Raya 2018

Assalamualaikum.. Dah siap kemas rumah ke belum tu kekawan? Ummi dan Babah dah siap kemas dah. Entah la kemas ke idok tu tak pasti lah hahaha. Sebab kemasnya sekejap je hehehe. Tahun ni kami masih lagi mengekalkan tema tahi cicak hahaha. Eh salah tema hitam putih. Kami ni mendeko rumah dengan deko bajet je. Tak […]

Langsir Lama Basuh Jadi Baru 😜

Tahun ni kami masih menggunakan langsir yang lama dari tahun 2016. Dah dua tahun langsir ni berkhidmat tau. Masih elok lagi dan tak ada hati Ummi nak tukar langsir baru. Pakai je la selagi tak mereput koyak rabak hehe. Malas juga nak tukar dengan langsir yang lama warna silver tu. Jadi nak nampak acah-acah langsir […]

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

error: Content is protected !!