Tag: My Babywearing Journey

Southern Babywearing Festival 2017 (SBF)

SOUTHERN BABYWEARING FESTIVAL (SBF) SOUTHERN BABYWEARING FESTIVAL 2017 – Bersempena dengan International Babywearing Week 2017, Selat Tebrau Babywearers akan menganjurkan babywearing awareness event melalui Southern Babywearing Festival 2017.  Tahun ini SBF 2017 akan diadakan di Mydin Pelangi Indah Mall, Johor. Bertempat di hadapan pentas Mydin Pelangi Indah ,  7 October 2017, majlis bermula jam 9 pagi hingga 6

Southern Babywearing Festival 2017 – 7 Oct 2017

Southern Babywearing Festival 2017 Date: 7 October 2017 (Saturday) Time: 9.00am – 6.00pm Venue: Mydin Pelangi Indah Mall, Johor ***** Activities: 9.00am – Fun & Fit With Baby 10.00am – Kids Colouring Contest 11.00am – #bukansekdargendong Forum 2.00pm – Trivia Hunt 3.00pm – Troubleshoot Your Carrier 4.00pm – Lucky Draw 5.00pm – Babywearer Comel 6.00pm

Babywearing | Goodbye November Rainbow! Welcome Daiesu Jigsaw! ;)

seminggu bersama, akhirnya berpisah dengan november rainbow. alhamdulillah, dapat peluang merasa menggayakan woven wrap milik puan ayu marlina. thanks ayu, wrap ni dalam perjalanan menemui wearer dan wearee seterusnya. sebelum dipulangkan, sempat juga suruh babah ilham snapkan gambar kenangan. plan asal nak buat photoshoot kat rumah guna wrap ni. tapi apakan daya, kekangan masa. tak

Babywearing | Join Skudai Gathering 16 Mei 2015

first time tengok poster comel ni memang dah excited nak join. tapi bila tengok time tu rasa hmmmm.. mesti tak dapat pergi. hero2 kecil ni mesti syok tidur lagi. dan bila sampai paginyaaaaa.. si abang, dah gaya superman nak terbang.. si adik.. gaya terkepak gini.. oh pasrah sekejap ummi. nak dikejut tak sampai hati. relax2

Babywearing | Ummi Ilham @ Bengkel Babywearing 101 Anjuran Selat Tebrau Babywearers

alhamdulillah. dapat join bengkel babywearing buat kali kedua. kali pertama tak sempat aka vitamin M banyak jadi tak terupdate kat blog  terlambat sikit. sampai2 program dah mula. masa registration dapat goodies bag yang dalamnya berisi nota2 penting, roti, ubat gigi dari Southern Lion, note book UTM. yang penting, ada lucky draw. saya suka! saya suka! 

Jom Belajar Gendong Si Manja @ Bengkel Babywearing 101, UTM Skudai (18 October 2014)

Jom belajar mengendong bayi dengan cara yang betul. Insya Allah saya juga akan turut serta esok (ahli tak aktif ). Kali kedua saya menghadiri “Bengkel Babywearing” anjuran Selat Tebrau Babywearers. Kali pertama masa usia Ilham setahun lebih, sempat la shopping sehelai pouch dan guna sekejap jek sebab baru dapat tahu pregnantkan Ilham Syakir. Sekarang rebut peluang
Show Buttons
Hide Buttons
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

error: Content is protected !!