Tag: artwork

Art Class Bersama Cikgu Ummi ;)

aktiviti dengan dua orang hero kecil di hari ahad.masa abang ilham ke sekolah pagi tu, ummi, babah dan adik senyap2 ke mydin belanja barang dapur.masa duk mencari sharpener, babah kata belikan ilham water colour la.sebab macam dia suka jek masa guna water colour free angry bird park tu.ummi pun ok je dan teruslah otak ligat

Blog Yang Sunyi ;)

assalamualaikum herneenazir.com’s readers.. (eh ada ke? sebulan blog tak berupdate, ya ampun.kenapa rajin sangat ummi ilham ni eh.ni lah masalah utama ummi ilham ni kekadang.bila fokus kat satu hal, hal lagi satu mesti kelaut dalam.hmmmm. konon2nya last month fokus kat bisnes part time baru.eh bisnes apa tu? hehehe.nak gelak pun ada.. bisnes conteng2 jek.dari menconteng
Show Buttons
Hide Buttons
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

error: Content is protected !!