Category: Artwork

Souvenir Untuk Auntie Dila Dari The Ilhams

Ingat tak entri yang Ummi buat 2 minggu lepas. MEWARNA TERAPI MINDA. Haaaa dah siap dah mewarna dah masuk dalam frame dah. Frame Fiksbo dari IKEA tu Ummi beli sebenarnya untuk projek deko-deko bajet dengan Babah. Tapi demi Auntie Dila, Ummi korbankan la seketul. Masukkan gambar bunga dan pasu tu, bubuh dalam frame bagi Auntie

Blog Yang Sunyi ;)

assalamualaikum herneenazir.com’s readers.. (eh ada ke? sebulan blog tak berupdate, ya ampun.kenapa rajin sangat ummi ilham ni eh.ni lah masalah utama ummi ilham ni kekadang.bila fokus kat satu hal, hal lagi satu mesti kelaut dalam.hmmmm. konon2nya last month fokus kat bisnes part time baru.eh bisnes apa tu? hehehe.nak gelak pun ada.. bisnes conteng2 jek.dari menconteng

Rezeki Abang Ilham & Adik Baby @ PTP Safety Carnival 2014

cerita semalam.. Allah nak bagi rezeki.. rezeki untuk anak2.. sikit ke banyak wajiblah bersyukur ye dok? bulan lepas babah ilham join contest Safety Slogan & Logo anjuran HSE Department.. ummi’s ex-department.. eceeehhhh boleh gitu.. last minutes punya participation tu.. dia yang perah otak nak cipta logo, ummi tukang cari slogan dan penasihat aka tukang komen
Show Buttons
Hide Buttons
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

error: Content is protected !!