Homeschool Activities | Eksperimen Telur & Cuka

Homeschool Activities | Eksperimen Telur & Cuka. Assalamu’alaikum. Ini kisah homeschool activity sebelum Ummi bersalin. Kiranya memang minggu last sebelum Ummi terdampar di hospital hehehe. Dah lama sebenarnya Ummi nak ajak The Ilhams buat projek telur dan cuka ni tapi asyik tergendala je. Akhirnya Ummi tunaikan juga. Bahan-bahan untuk menjalankan aktiviti EksperimenTelur & Cuka. 1. […]

274 total views, no views today

Messy Play Sangat

Assalamu’alaikum.. Cerita terperap 3 bulan ekeke. Ummi ambila peluang kasi can abang-abang ni bermessy play selepas berlatih menanah bersama Cikgu Babah. Port latihan memanah tak lain tak bukan tanah lapang di office Tok Ayah. tapi sekarang Babah dah tukar port baru. Nanti cerita entri lain. Sekarang kita fokus kat messy play. View this post on […]

173 total views, no views today

Projek Homemade Aiskrim Bersama The Ilhams

Assalamualaikum.. Cerita berminggu-minggu lepas. Ummi korang memang suka simpan cerita haha. Busy.. kepenatan mood pun kelaut nak menaip. Sampai rumah kadang rasa nak terbongkang terus. Akhir-akhir ni memang terbongkang pun ekekeke. Makan main beli je lah, kalau Babah tak penat dialah yang bertukar jadi Chef Babah. Thanks Babah! Ok jom lah straight to the point […]

352 total views, no views today

Aktiviti Berkhemah Dalam Rumah

Assalamualaikum.. [AKTIVITI BERKHEMAH DALAM RUMAH] ️️️ Aktiviti The Ilham hari ini, berkhemah dalam rumah je. Diorang merengek ajak Babah jalan-jalan tapi Babah nak mengayuh. Jadilah nak oii berkhemah dalam rumah lagi syok. Dari korang duk berzikir ajak pergi berkhemah tepi pantai kan, memang tak larat la Ummi nak ke pantai tu walaupun hati Ummi menginja-nginja […]

463 total views, no views today

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

error: Content is protected !!