Category: Doodle by Hernee Nazir

Rezeki.. Tempat Pertama Pertandingan Lantak Doodle

Assalamualaikum.. Dah sebulan berlalu, baru hari ni Ummi share dan abadikan dalam blog hasil dari Pertandingan Lantak Doodle yang Ummi sertai bulan lepas. Sebelum ni pernah juga join suka-suka tapi belum bernasib baik. Memang dah tertulis kali ni rezeki anak-anak Ummi yang banyak doakan Ummi termasuklah doa dari Babah diorang. KEPUTUSAN LANTAK DOODLE 1. Puan

Apa Nak Buat Kalau Mengantuk? ??

Bila mengantuk di office capailah kotak diary. Ambillah pen sebatang. Contenglah ikut suka hati hehehe. Saja je tak buang kotak diary tu, sebab macam syok jek mendoodle atas kotak tu. Agak2 bila nak penuh tu ek? hehehe. Wait and see je ok. p/s tak sabar nak tunggu esok.. nak dating dengan Mama Maszull & Kasih Juju untuk event Coco
Show Buttons
Hide Buttons
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

error: Content is protected !!